Dnevni horoskop za 7. 10: Bik gubi kontrolu na svim poljima

dnevni horoskop
Foto: Oleksiy Maksymenko / All Canada Photos / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za četvrtak 7. oktobar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Budite prilagodljiviji i tolerantniji prema radnom okruženju i danas i stvari će mnogo bolje funkcionisati.

Ljubav: Fokus vam danas može biti u sasvim drugim sferama, što i nije tako loše. Bar nećete morati neke stvari da objašnjavate.

Zdravlje: Moguća osetljivost donjeg dela leđa.

Bik

Posao: Dosta naporan dan je pred Bikovima. Malo šta će danas biti pod vašom kontrolom i zavisiti od vas. Budite spremni na kompromisna rešenja, kao i odlaganja nekih obaveza koje ste bili zacrtali baš danas da uradite.

Ljubav: Vaša blaga nezainteresovanost za ljubavne teme mogla bi da izazove loše raspoloženje vaše drage osobe.

Zdravlje: Alergijske reakcije, pišu na sajtu Astroputnik.

Blizanci

Posao: Neko na vas može vršiti pritisak, pa iskoristite svoje diplomatske veštine da na pravi način izađete iz ovih situacija gde od vas mogu zahtevati brze reakcije.

Ljubav: Vi ste uvek raspoloženi da šarmirate ljude, pa eto prilike da i danas uživate u nekom novom poznanstvu. Opustite se.

Zdravlje: Više fizičke aktivnosti doprineće da se dobro osećate.

Rak

Posao: I dalje biste mogli da budete nervozni zbog papirologije koju treba završiti, pa bi bilo dobro da ne upadnete u verbalne konflikte sa osobama sa kojima sarađujete. Bolje zatražite pomoć.

Ljubav: Ne donosite odluke na prečac, dobro razmislite pre nego što se odlučite za neki konkretan važan korak vezan za ljubavnu problematiku.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje može vas pratiti i ovog dana.

Lav

Posao: I danas biste mogli da budete od samog starta na telefonskoj liniji sa određenim saradnicima, gde dosta zamršenih situacija čeka na polju dogovora i organizacije čeka na vas da ih razrešite. Moguć je i kraći put.

Ljubav: Bez nagoveštaja bitnih preokreta na vašem ljubavnom planu danas. Pokušajte da obuzdate potencijalno neraspoloženje izazvano drugim stvarima.

Zdravlje: Poradite na jačanju imuniteta.

Devica

Posao: Budite detaljni, kao što i jeste, i ne dozvolite da vam promaknu neki veći propusti vezani pre svega za dokumentaciju, papire, formalnosti. Ne ulazite ni u ozbiljnije finansijske transakcije.

Ljubav: Potrudite se da sopstvena nezadovoljstva ne prenosite na ljubavnu sferu. Nećete ništa pozitivno postići.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Vaga

Posao: Prilično nepovoljne astrološke okolnosti pratiće većinu Vaga tokom ovog radnog dana. Ne prihvatajte nove obaveze dok stare ne ostavite iza sebe.

Ljubav: Nešto boljoj klimi možete se nadati na ljubavnom planu. Ipak, ovo nije dobar dan da previše proveravate sebe i drugu stranu.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Škorpija

Posao: Dosta vremena i energije tokom ovog radnog dana Škorpijama će oduzeti provera i analiza urađenog, uz osećaj kao da vam neko visi nad glavom i sve posmatra.

Ljubav: Stare dileme i određene brige mučiće vas i danas u sferi ljubavi. Za konačne odluke krenite od sebe, ali uzmite u obzir i očekivanja druge strane.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Strelac

Posao: Pokušajte da se ne rasplinete na više strana, već pažljivo sagledajte pre svega svoje realne mogućnosti. Pomoć proverenih saradnika dobro će doći.

Ljubav: Nekoliko lepih i interesantnih susreta na polju ljubavnih relacija trebalo bi da obeleže i ovaj četvrtak. Potrudite se da bude nešto više od fine priče.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Jarac

Posao: Ovo nikako nije povoljan radni dan da najtipičniji Jarčevi započinju bilo kakve nove profesionalne projekte. Završavajte stare i strpljivo sačekajte bolji trenutak.

Ljubav: Pokušajte da svojim ponašanjem i promenljivim raspoloženjem ne opterećujete dragu osobu.

Zdravlje: Osetljivost urinarnog trakta.

Vodolija

Posao: Posvetite se poboljšanju komunikacije među saradnicima ukoliko želite da poštedite sebe dodatnog nerviranja. Budite jasniji u iznošenju svojih stavova i viđenja daljih poslovnih aktivnosti.

Ljubav: Vrlo lep dan možete očekivati na ljubavnom planu, posebno ako imate u planu neko putovanje ili neku kreativnu zajedničku aktivnost. Uživajte.

Zdravlje: Osim napetosti, nema značajnijih upozorenja.

Ribe

Posao: Fokus i dalje neka vam bude na započetim zadacima. Ne obraćajte suviše pažnju na kritike i zlobne komentare koje mogu stizati od ljudi koji vam nisu naklonjeni.

Ljubav: Slobodne Ribe, ukoliko imate simpatiju, komunikacija sa njom bi sada mogla da se razvija u nekom finom pravcu. Samo nemojte da vi budete inicijator.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli