Dnevni horoskop za 23. 9: Devica u ljubavi po lupom partnera

dnevni horoskop
Foto: JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za četvrtak 23. septembar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Sve ukazuje na miran dan za većinu osoba rođenih u znaku Ovna, ali ste vi najverovatnije već zauzeli visok start za nove profesionalne obaveze.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, za očekivati je bar jednu finu priliku da uradite nešto drugačije i vrlo originalno, kada je u pitanju voljena osoba.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Nije loš dan da, pre svega, budete koncentrisani na primarne profesionalne obaveze i možda nešto sporije, ali ipak sigurno stignete do postavljenih ciljeva.

Ljubav: Danas praktično ništa posebno ne morate raditi ukoliko želite da budete u centru pažnje voljene osobe. Biće dovoljno da uzvratite barem deo.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte, pišu na sajtu Astroputnik.

Blizanci

Posao: Najrazličitiji izazovi se mogu danas isprečiti Blizancima, kako na polju novih dogovora tako i na polju komunikacije sa saradnicima. Ne ustručavajte se da zatražite pomoć.

Ljubav: Vrlo je realno očekivati da vam ovaj dan ponudi zanimljiv susret sa osobom koju inače poznajete, ali vam do sada nije privlačila pažnju na ovaj način.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Rak

Posao: Pomalo nezainteresovano mogu delovati danas Rakovi na polju profesionalnog angažovanja. Ipak, nemojte se potpuno isključiti iz aktuelnih dešavanja.

Ljubav: Sva dešavanja bi vam danas mogla biti okrenuta ka kući i boravku u porodičnom okruženju.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Lav

Posao: Uz dosta taktike i malo diplomatskog pristupa danas biste mogli da postignete neke vrlo dobre dogovore ili pregovore. Posebno je aktuelno inostranstvo. Samo napred.

Ljubav: Nema prepreka na vašem ljubavnom putu danas. Bitno je da imate fokus i idete korak po korak, a ne sve da rešite jednim potezom.

Zdravlje: Moguća osetljivost kože.

Devica

Posao: Budite posvećeni i trudite se da niko ne nađe neku ozbiljniju zamerku vašem radu, a za sve ostalo ima vremena.

Ljubav: Za očekivati je da druga strana pomno motri i proverava svaki vaš potez i izgovorenu reč, stoga pokušajte da izbegnete eventualne ljubomorne kritike.

Zdravlje: Mogući bolovi u kostima i mišićima.

Vaga

Posao: Za tipične Vage tokom ovog radnog dana nema nepremostivih prepreka. Doduše, ciljevi su vam nešto niži, ali svakako ostvarljivi.

Ljubav: Od vas se očekuje da budete kreativni, maštoviti i, pre svega, od akcije kada su ljubavna dešavanja u pitanju i tu ne bi trebalo da bude dileme.

Zdravlje: Osetljivost kičmenog stuba, čuvajte se naglih pokreta.

Škorpija

Posao: Dosta veliko mentalno opterećenje je pred Škorpijama, tako da se potrudite da se kako-tako primirite i, ako je moguće, izbegnete bilo kakve rasprave i čarke, posebno sa nadređenima.

Ljubav: Osećaj blagog nezadovoljstva napetosti izazvanog, pre svega, umorom osetiće i vaša druga polovina. Pokušajte da ne ulazite u neke verbalne konflikte. To vam u ovom trenutku nije potrebno.

Zdravlje: Pažljivo rukujte oštrim predmetima.

Strelac

Posao: Moglo bi biti verbalnih izazova sa saradnicima, posebno zbog nepoštovanja nekih dogovorenih aktivnosti. Morate da se kontrolišete jer biste mogli da naštetite najviše sebi. Stoga birajte danas reči.

Ljubav: Astrološki aspekti najavljuju sasvim pristojnu klimu da se pokrenete i pokušate da šarmirate osobu koja vam odnedavno privlači ekstra pažnju.

Zdravlje: Prijala bi vam šetnja, fizička aktivnost.

Jarac

Posao: Vredni i strpljivi Jarčevi i danas će biti na visini zadatka. Samo napred, ne žurite i sve ćete postići na vreme i kvalitetno da odradite.

Ljubav: Danas bi vam najviše prijala kućna atmosfera, stoga priuštite sebi neko opuštanje uz večeru i prijatan razgovor.

Zdravlje: Ubacite malo više fizičke aktivnosti u svakodnevnu rutinu.

Vodolija

Posao: Od vas se očekuje da budete inicijator nekih pozitivnih promena i novih ideja na profesionalnom planu. Mogli biste da očekujete dosta novih kontakata vezanih za inostranstvo.

Ljubav: Treba da nekim sitnim znacima pažnje ulepšate trenutke jedno drugom, ali i da pokrenete pitanja koja su vam oboma bitna.

Zdravlje: I dalje se savetuje da budete oprezni u saobraćaju.

Ribe

Posao: Ne možete istovremeno učiniti ispravnu stvar i da svima bude dobro. Postoji mogućnost sukoba sa nekim osobama iz poslovnog okruženja.

Ljubav: Ne dozvolite da se ljudi sa lošom energijom lepe za vas, troše vaše resurse i skraćuju vaše vreme za opuštanje.

Zdravlje: Respiratorne tegobe.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli