Vreme je za šišanje: Trendi frizure ove jeseni (FOTO)

Frizure
Foto: Angela Weiss / AFP / Profimedia

Jesen je za mnoge doba promene, a šta je ono od čega žene prvo počnu kad su u pitanju korenite promene? Kosa! Ako ste spremni da osvežite svoju frizuru, evo koje slike bi trebalo da pokažete svom frizeru.

Kosa isfenirana na četke

Mnogo trendova iz osamdesetih i devedesetih se vraćaju na velika vrata. Farmerke sa niskim strukom, platforme, a sada i paperjasta frizura sa volumenomo, nakon 20 godina ponovo pronalaze svoje mesto.

Bob iz devedesetih

Bob se, u nekoj od svojoj varijanti, uvek nađe na trendi listama. Ove sezone, asimetrični bob u stilu devedesetih, biće pravi hit! Kada odete kod frizera, pokažite konkretnu fotografiju sa frizurom kakvu želite, ali budite i otvoreni za sugestije frizera koji će vam predložiti kako da prilagodite ovaj stil svojoj kosi i obliku lica.

Stepenasta kosa

Sa stepenima se možete igrati koliko vam je volja. Ova frizura pomaže da naglasite sve lepo na licu ili priktijete ono što vam se ne dopada. Ove sezone stepenasta frizura je luđa nego ranije, jer se sa stepenovanjem počinje gotovo od samog korena.

Mulet frizura

Već se mnogo poznatih osmelilo s ovom frizurom, a njen pun potencijal videćemo ove jeseni. Mulet, ili kako smo mi sa ovih prostora to zvali „tarzanka“, je neobična frizura za žene koje imaju herca. Ovaj stil će stajati najbolje devojkama koje imaju ćoškasto lice, ali i babyface devojke se mogu osmeliti na mulet.

Zavesa šiške

Šiške su uvek sjajna opcija da osvežite svoju frizuru. Ova vrsta šiški, najbolja je za žene koje nisu spremne da se u potpunosti njima posvete ili se plaše da „zatvore“ lice. Lake su za održavanje i stilizovanje, a donose dozu glamura kakvu do tada niste imali.

***

Bonus video: Šiške poznatih lepotica

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram