Dnevni horoskop za 11.8: Lava u ljubavi muči zabranjeno voće

dnevni horoskop
Foto: - / Mary Evans Picture Librar / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za sredu 11. avgust 2021. godine.

Ovan

Posao: Još jedan veoma dobar i profesionalno efikasan radni dan očekuje osobe rođene u znaku Ovna. Mogući su manji zastoji zbog usklađivanja sa sporijim saradnicima.

Ljubav: Nema najave nekih posebno loših scenarija, ali danas vam većina stvari u sferi ljubavi nekako izmiče iz ruku.

Zdravlje: Osim doze nestrpljenja, ništa bitno za veliku zabrinutost.

Bik

Posao: Malo bolja organizacija i odmah za nijansu produktivniji tipični Bikovi na poslovnim zadacima. Potencijalni verbalni nesporazumi sa nadređenima mogu izazvati napetost.

Ljubav: Moguće prijatno iznenađenje od voljene osobe.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak, pišu na sajtu Astroputnik.

Blizanci

Posao: Najviše aktivnosti tokom ovog radnog dana većina Blizanaca usmeriće ka proširivanju kruga poslovnih saradnika i otvaranju vrata za ambicioznije profesionalne poduhvate.

Ljubav: Ono što se bude nudilo pred vašim očima za očekivati je da bude manje zanimljivo od onoga što se dešava iza vaših leđa.

Zdravlje: Obratite pažnju na osetljivost grla i respiratornog sistema.

Rak

Posao: Dosta radnih zadataka za ovaj dan tipični Rakovi imaju na umu, ali biće sasvim zadovoljavajuće ako uspešno realizujete polovinu od očekivanog.

Ljubav: Oni koji su zadovoljni aktuelnim stanjem u svom ljubavnom životu neće imati razloga za brigu, a onima koji bi nešto da menjaju – hrabro napred.

Zdravlje: Ispoštujte značaj balansa između obaveza i opuštanja.

Lav

Posao: Veoma naporan radni dan je pred Lavovima, ne samo zbog dosta profesionalnih obaveza već i zbog potencijalnih verbalnih sukoba sa nadređenim osobama.

Ljubav: Prilično stabilan dan u sferi partnerskih odnosa mogao bi makar malo da zatalasa susret sa osobom iz kategorije „zabranjeno voće“.

Zdravlje: Pratite eventualne oscilacije krvnog pritiska.

Devica

Posao: Svi astrološki aspekti ukazuju da je pred osobama rođenim u znaku Device odličan radni dan za dokazivanje i makar minimalno avanzovanje na profesionalnom planu.

Ljubav: Ovo nije baš najpovoljniji dan za forsiranje dugačkih rasprava ili bilo kakvih drugih konkretnih akcija u sferi partnerskih odnosa.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće stanje svih zdravstveno osetljivih tačaka.

Vaga

Posao: Dosta iskušenja tokom ovog radnog dana očekuje tipične predstavnike znaka Vage, ali uprkos tome, pronađite snage za pokretanje bar jedne nove ideje.

Ljubav: Evo dana kada možete očekivati da pažnja i ona fina činjenja i ustupci sa razumevanjem budu usmereni od drage osobe ka vama.

Zdravlje: Najvažnije upozorenje odnosi se na osetljivost malog stomaka.

Škorpija

Posao: Nemojte žaliti rada i truda da ostvarite zacrtane ciljeve, mada neće svet propasti ukoliko nešto od profesionalnih obaveza prebacite za neki naredni dan.

Ljubav: Bez bitnijih talasanja na vašem ljubavnom moru tokom ovog dana.

Zdravlje: Obratite pažnju na funkcionisanje urinarnog trakta.

Strelac

Posao: Praktično od prvih sati ovog radnog dana čekaju vas obaveze, ali i nerviranje zbog osećaja skučenog prostora delovanja na profesionalnom planu.

Ljubav: Većina osoba rođenih u znaku Strelca danas može očekivati dobiti nekoliko lepih satisfakcija za sve što su uradili za voljenu osobu u prethodnom periodu.

Zdravlje: Osim potencijalne glavobolje, nema naznaka za veću zabrinutost po pitanju zdravlja.

Jarac

Posao: Vrlo dobar dan imaće najtipičniji predstavnici Jarca da se profesionalno iskažu, ali i da postave stabilne temelje za nove poslovne projekte.

Ljubav: Potrudite se da ne reagujete previše burno ukoliko se (ne)opravdano nađete na meti neraspoloženja i poneke žestoke kritike voljene osobe.

Zdravlje: Ništa bitno za upozorenje po pitanju zdravstvene problematike.

Vodolija

Posao: Ovo nije naročito povoljan dan da osobe u znaku Vodolije rade na svoju ruku. Koliko-toliko, pokušajte da se uklopite u postojeće poslovne okvire.

Ljubav: Što se ljubavnog polja tiče, imaćete sasvim solidne uslove da dragu osobu prijatno iznenadite, recimo, prigodnim poklonom.

Zdravlje: Nemojte zanemariti signale koje vam šalju grlo i pluća.

Ribe

Posao: Kod tipičnih osoba rođenih u znaku Riba ovaj dan biće obeležen pravljenjem planova za krupne promene koje se već naziru na poslovnom horizontu.

Ljubav: U ovoj sferi života takođe su potrebni makar okvirni planovi, inače vas današnja ljubavna dešavanja mogu odvesti poptuno van realnih tokova.

Zdravlje: Obratite pažnju na rad probavnog sistema.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli