Dnevni horoskop za 8. 8: Bik da se ne stidi u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: IFA Film / United Archives / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za nedelju 8. avgust 2021. godine.

Ovan

Posao: Ako ste već sve pripremili za početak nove radne nedelje, eventualni višak vremena mogli biste da kvalitetno i racionalno potrošite u nekoj lepoj relaksirajućoj aktivnosti.

Ljubav: Na ovom polju okolnosti bi trebalo da idu vama na ruku, bilo da već imate razloga za zadovoljstvo, bilo da planirate možda i neku promenu.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Najtipičniji predstavnici Bikova veći deo dana trebalo bi da provedu u kućnim aktivnostima, što će vam i prijati.

Ljubav: Ovo je dobar dan da voljenoj osobi pokažete koliko ste zaljubljeni i šta vam suštinski znači u životu.

Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Blizanci

Posao: Imaće Blizanci povoljan dan za dobru ličnu organizaciju, ali i da malo vremena posvete drugima i pomognu onima kojima su potrebni.

Ljubav: Okolnosti i situacija na ljubavnom nebu uglavnom su na sličnom nivou kao prethodnih dana. Zadovoljni – uživajte, oni drugi – sačekajte povoljniju klimu za konkretnu akciju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Uglavnom opušten dan je pred većinom Rakova, što u prevodu znači bavljenje uobičajenim aktivnostima u kućnom, porodičnom okruženju.

Ljubav: Ništa bitno novo na vašem ljubavnom polju nema u najavi za ovaj dan. Ukoliko ste zadovoljni aktuelnim stanjem, potrudite se da to održavate na postojećem nivou, pišu na sajtu Astroputnik.

Zdravlje: Osetljivost grla, respiratornog sistema.

Lav

Posao: Osobe rođene u znaku Lava imaće osećaj da sve kontrolišu i da ih ništa ne može iznenaditi, tako da u najboljem mogućem raspoloženju dočekuju početak nove radne nedelje.

Ljubav: Možda niste u svom najboljem ljubavnom elementu, ali to ne znači da se trebate prepustiti potpunoj letargiji.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Umor zbog velikog profesionalnog angažovanja u prethodnom periodu biće primetan kod većine Devica i danas. Potrudite se da se i akedkvatno odmorite.

Ljubav: Bez obzira na to koliko ste umorni za dešavanja na ljubavnom polju, uvek se pronađe neka rezervna energija.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Vaga

Posao: Razmislite o prihvatanju poziva za rekreativne fizičke aktivnosti od prijatelja. Uživajte i napunite baterije za sledeći radni ciklus.

Ljubav: Nije loš dan da prošetate, izađete na neko javno mesto gde je moguće da ostvarite kontakt i finu komunikaciju sa potpuno novom osobom na vašem ljubavnom horizontu.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Škorpija

Posao: Bilo bi dobro da ovaj dan iskoristite za maksimalnu relaksaciju i odmor jer vas već od početka sledeće radne nedelje očekuje dosta poslovnih obaveza.

Ljubav: Uživanje u nedeljnom miru i opuštenoj atmosferi. Ništa neće moći da vam poremeti.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Relativno miran dan Strelci bi mogli da iskoriste za proveru i završetke poneke zaostale obaveze kako bi što lagodnije dočekali sledeći talas radnih obaveza.

Ljubav: Ne srljajte sa donošenjem bilo kakvih odluka. Biće dovoljno da aktuelnu sliku sagledate iz bar još jednog ugla.

Zdravlje: Iskontrolišite krvni pritisak.

Jarac

Posao: Drugi dan vikenda ne donosi bitniju promenu astroloških aspekata u odnosu na prethodni dan.

Ljubav: Iako možda najvažniji parametri nisu u rukama tipičnih Jarčeva, to ne znači ništa loše. Imajte više poverenja u drugu stranu.

Zdravlje: Osetljivost donjeg dela leđa.

Vodolija

Posao: Prilično miran i stabilan dan je pred Vodolijama za obavljanje onih najneophodnijih poslova i eventualno da odvojite malo vremena za pripremni razgovor sa profesionalnim saradnicima.

Ljubav: Dan nije povoljan za krupne odluke i poteze, ali svakako jeste prilično korektan za opušteno delovanje u ljubavi.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Ma koliko se trudili, danas nećete baš lako sprovesti svoj plan aktivnosti. Umesto forsiranja, možda ne bi bilo loše da se oslonite na nekog od poverenja.

Ljubav: Nije povoljan dan za ozbiljne razgovore. Potrudite se da ih nekako izbegnete. Potrebno vam je opuštanje.

Zdravlje: Poradite na jačanju imuniteta.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli