Dnevni horoskop za 23. 5: Lav gubi u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za nedelju 23. maj 2021. godine.

Ovan

Posao: Aktivni odmor i pravljenje planova za buduće akcije – to je ono čime bi se Ovnovi mogli pozabaviti ovog drugog dana vikenda.

Ljubav: Mogli biste da očekujete neke bitne razgovore i dogovore sa dragom osobom danas. Potrudite se da se ne izletite sa nekim nerealnim obećanjima.

Zdravlje: Posvetite se nekoj fizičkoj aktivnosti.

Bik

Posao: Iako ste i danas sebi nametnuli dosta obaveza, potrudite se da bar malo vremena posvetite i odmoru. Trebaće vam energije i za naredne dane.

Ljubav: Iznenadite svoju dragu osobu poklonivši joj dovoljno pažnje, a nije loše i izaći na neko prijatno mesto.

Zdravlje: Obavite redovne lekarske kontrole.

Blizanci

Posao: Pozitivna energija i dobro raspoloženje pratiće Blizance ovog dana, a akcenat bi trebalo da vam bude na odmoru i uživanju u svim onim aktivnostima koje vam prijaju.

Ljubav: Potencijalno lep dan na polju ljubavi valjalo bi da iskoristite što bolje – kroz druženje sa osobom koju ste nedavno upoznali. Nemojte ništa forsirati. Dajte dovoljno vremena oboma.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: I ove nedelje Rakovi će imati pune ruke posla, i to pretežno onih uobičajenih kućnih. Nemojte se preforsirati, dajte sebi dovoljno vremena i da se odmorite.

Ljubav: Što se tiče potencijalnih dešavanja u sferi ljubavi, danas nije preporučljivo da insistirate na odgovorima vezanim za neka prošla dešavanja i situacije. Ostavite to za neki povoljniji trenutak.

Zdravlje: Psihofizički umor. Dovoljno se naspavajte, pišu na sajtu Astroputnik.

Lav

Posao: Danas biste obaveze mogli da malo ostavite po strani i više se posvetite druženju sa prijateljima. Moguće je da je nekom od njih potrebna vaša pomoć.

Ljubav: Bez velikih očekivanja danas u sferi ljubavi. Možda vas malo celokupna situacija nervira, ali imajte na umu da je to samo prolazni loš period.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Devica

Posao: Device mogu da očekuju dosta priče i komunikacije i ove nedelje, uz naznaku da nikakva obećanja ne dajete olako, a da prethodno niste o svemu dovoljno razmislili.

Ljubav: Dobru komunikaciju mogli biste da očekujete i na ljubavnom planu. Potrudite sa da ugodite dragoj osobi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Pročitajte još:

Vaga

Posao: Nije loš dan da napravite solidan balans između obavljanja tekućih obaveza i aktivnog odmora i tako spremno dočekate sledeći radni ciklus.

Ljubav: Prilično ravna linija u sferi ljubavi čeka vas tokom ove nedelje. Potrudite se da baš ne bude monotono, recimo, pozovite neku dragu osobu i ispričajte se.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Iako vam može teško pasti da i danas ceo dan provedete radeći, bilo bi dobro da sve završite i ništa ne ostavljate za sutra, prekosutra.

Ljubav: Za očekivati je da dobijete finu priliku za konkretnu akciju i potez kojim otkrivate svoja najskrivenija osećanja. Moguć je susret sa starom simpatijom ili osobom iz vaše ljubavne prošlosti.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Strelac

Posao: Posao i obaveze danas bi Strelcima mogle biti u sasvim drugom planu. Uživajte u ovom drugom danu odmora onako kako vam najviše prija.

Ljubav: Izađite, družite se, posetite zajedničke prijatelje ili ih okupite kod sebe. U svakom slučaju, uživajte u pozitivnoj i prijatnoj atmosferi.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Jarac

Posao: Odradite samo ono što je najhitnije, ne odstupajte od poznatih, već proverenih principa, a ostalo, ako je moguće, ostavite za neki drugi dan.

Ljubav: Najvažniji astrološki aspekti ne najavljuju za danas neke direktne i konkretne ljubavne akcije. Budite vrlo strpljivi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Vodolije bi danas mogle da budu posebno kreativne na poslovnom planu, posebno ukoliko su angažovane na nekom novom projektu.

Ljubav: Nije isključeno da se dogodi makar jedan neočekivani rasplet na polju ljubavnih relacija, naroćito ako vas je zaintrigirala nova simpatična osoba.

Zdravlje: Budite fizički aktivni.

Ribe

Posao: Tokom drugog dana vikenda tipične Ribe neće biti preterano raspoložene za velike obaveze. Dobro se organizujte i završite bar ono što ste započeli odranije.

Ljubav: I dalje bi moglo da vam predstoji neko suočavanje sa ljubavnom prošlošću. Vreme je da neke stvari ostavite iza sebe.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram