Dnevni horoskop za 29. 7: Device pred pucanjem zbog posla

dnevni horoskop
Foto: Columbia / Planet / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za četvrtak 29. jul 2021. godine.

Ovan

Posao: Iako energija neće biti sporna, očekuje vas ipak dosta naporan dan sa dosta papirologije, administrativnih začkoljica, a ni sa saradnicima i nadređenima neće ići baš glatko.

Ljubav: Sasvim drugačija slika očekuje vas na ljubavnom planu, gde se očekuje da budete aktivni jer vas očekuje dosta novih prilika za upoznavanje. Eto prilike da uživate u makar dobrom flertu za početak.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Sa svojim obavezama vi u principu možete izaći na kraj, ali očekujte i prebacivanja i prenatrpavanja i od saradnika i od nadređenih.

Ljubav: Nema razloga da i danas ne budete nežni i pažljivi prema voljenoj osobi. Potrebno vam je opuštanje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Nema predaha kada su obaveze u pitanju ni danas kod Blizanaca. Bitno je da znate šta su vam prioriteti i svari privodite kraju bez većeg nerviranja.

Ljubav: Osim prilike za poneki lagani, usputni flert i neobavezno ćaskanje, danas uglavnom bez većih ljubavnih izazova.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Rak

Posao: Vrlo dobru komunikaciju i pozitivne dogovore mogu da očekuju Rakovi tokom ovog dana. Pozitivan pristup saradnicima stavlja vas u prvi plan.

Ljubav: Nemojte ni sebe ni dragu osobu opterećivati nebitnim detaljima i sitnicama. Promenite nešto u svom nastupu, budite malo kreativniji.

Zdravlje: Moguća glavobolja, pišu na sajtu Astroputnik.

Lav

Posao: Nema većih prepreka na lavovskom putu ovog četvrtka. Trebalo bi da završite sve obaveze prema institucijama ukoliko ih ima zaostalih. Nemojte ništa odlagati.

Ljubav: Budite aktivni, družite se i izlazite, očekuje vas dosta finih prilika za nova poznanstva.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Dosta naporan radni dan je pred Devicama, a ono što vam najviše može oduzeti vremena i živaca su papirologija i neke zaostale sitne obaveze iz prethodnog perioda.

Ljubav: Danas vam nervozu mogu stvoriti poslovne obaveze, pa ne bi bilo dobro da je prenosite na ljubavnu sferu. Mogli biste naići na nerazumevanje druge strane.

Zdravlje: Pokušajte da izbegnete nagle pokrete.

Vaga

Posao: Mogli biste danas da očekujete malo više podrške od saradnika. To će vam dobro doći jer će vas raznorazne informacije i komunikacija poprilično umoriti.

Ljubav: Iznenadite dragu osobu nekim izlaskom, idite na neko omiljeno mesto i uživajte u provodu. Pasiva nikako nije preporučljiva.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Dosta naporan dan je pred Škorpijama. Mogli biste danas da budete na meti kritika nadređenih bez nekog bitnog razloga. Glavu gore i izdignite se iznad ljubomornih i zlonamernih komentara.

Ljubav: Napravite balans između obaveza i ljubavne sfere kako biste doveli u red postojeći partnerski odnos i izbegli ozbiljnija neslaganja.

Zdravlje: Čuvajte se fizičkih povreda, budite oprezni sa oštrim predmetima.

Strelac

Posao: Evo dana da i Strelci malo predahnu i opuste se i deo obaveza prebace na ostali deo tima.

Ljubav: Ukoliko ste raspoloženi za flert i koketiranje, imaćete finu priliku da u tome i uživate sa vrlo interesantnom osobom.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Bitno je da ništa ne forsirate i ne stavljate sebe u prvi plan. Sve ide svojim tokom i razloga za zabrinutost i nervozu nema.

Ljubav: Mogli biste danas više biti okrenuti nekim porodičnim varijantama druženja, okupljanja sa rođacima, što će vam svakako prijati.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Dosta dobre komunikacije posebno na polju odranije sklopljenih dogovora je pred Vodolijama. Od vas se očekuje da pokrenete i neke nove projekte.

Ljubav: Posvetite više pažnje i lepih trenutaka voljenoj osobi. Obuzdajte nestrpljenje i ne donosite ishitrene odluke.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Ribe

Posao: Odličan dan je pred Ribama, a posebno na finansijskom planu, gde biste mogli da očekujete određene materijalne satisfakcije za prethodno uložen rad i trud.

Ljubav: Mogli biste dragu osobu da iznenadite nekim poklončićem ili drugim finim znakom pažnje. Uživajte u obostranoj pažnji i razumevanju.

Zdravlje: Odlično.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli