Dnevni horoskop za 11.7: Devicama sledi interesantan susret

dnevni horoskop
Foto: PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za nedelju 11. jul 2021. godine.

Ovan

Posao: Tokom ovog dana predstavnici astrološkog znaka Ovna imaće povoljnu klimu da se odmore u porodičnom okruženju, ali i dobro pripreme za poslovne obaveze u narednom periodu.

Ljubav: Sasvim solidan dan nalazi se pred svim predstavnicima ovog znaka koji imaju jasnu situaciju u sferi ljubavnih odnosa.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: I drugog dana vikenda nema potpunog odmora za većinu osoba rođenih u znaku Bika. Moguće je da vas očekuje par neodložnih razgovora.

Ljubav: Sasvim korektan dan na polju ljubavnih relacija valjalo bi iskoristiti za zbližavanje i podizanje na viši nivo partnerskih veza.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Iako je realno moguće da bude neočekivanih, dodatnih obaveza, najtipičniji predstavnici Blizanaca imaće danas na umu prvenstveno odmor i relaksaciju.

Ljubav: Potrudite se da u svoj plan relaksacije ubacite i dragu osobu. Uživajte.

Zdravlje: Moguća osetljivost grla.

Rak

Posao: Evo još jednog dana sa odličnim aspektima da najtipičniji predstavnici Rakova daju sebi malo oduška i pre svega se pozabave svojim omiljenim aktivnostima.

Ljubav: Ukoliko imate adekvatno razumevanje i podršku voljene osobe, mnogo će vam značiti, pa se potrudite da bar sitnim znacima pažnje uzvratite, pišu na sajtu Astroputnik.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: I drugog dana vikenda Lavovi bi trebalo da uživaju u nekim opuštenim aktivnostima, druženju sa prijateljima.

Ljubav: Ništa bitno novo nije realno očekivati danas na vašem ljubavnom planu u odnosu na prethodni dan. Uglavnom ćete se suočavati sa sopstvenim razmišljanjima i očekivanjima.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Devica

Posao: Uz dobru organizaciju većina Devica danas može dobro izbalansirati neke rekreativne aktivnosti i par poslovnih dogovora.

Ljubav: Potencijalni višak vremena i energije valjalo bi da usmerite ka ljubavnom polju jer vas tu očekuje par zanimljivih poznanstava i interesantnih situacija.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Iako je realno očekivati da vam se dosta novih ideja vrzma po glavi, ne srljajte. Ovaj dan nije baš najpovoljniji da Vage forsiraju bilo kakve aktivnosti.

Ljubav: Vaši ljubavni planovi mogu se realizovati dobrim delom. Samo je važno da budete spremni na kompromis zbog eventualnih promena raspoloženja drage osobe.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Bilo bi dobro da današnje obaveze smanjite, a više vremena posvetite odmoru i punjenju baterija za naredni radni ciklus.

Ljubav: Imate lep dan pred sobom ukoliko ste planirali neko zajedničko putovanje ili pak razmišljate o odmoru.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Iako je drugi dan vikenda, od većine osoba rođenih u znaku Strelca očekuje se da budu radno aktivni i završe neke važne zaostale obaveze.

Ljubav: Ovaj dan vam donosi ljubavnu klimu koja vraća u prošlost i budi razne uspomene. Ipak bi trebalo da se okrenete ka budućnosti, a prošlost ostavite tamo gde joj je mesto.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Jarac

Posao: Bezmalo sve što ste planirali za danas realno je i da završite na način na koji ste i zamislili.

Ljubav: Ovaj dan donosi povoljnu klimu da prvenstveno uživate u postojećim partnerskim odnosima. Budite maksimalno posvećeni.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Od najtipičnijih predstavnika Vodolija i danas je realno očekivati da budu veoma aktivne i produktivne.

Ljubav: Bez nekih značajnijih promena na vašem ljubavnom planu ove nedelje, što će vam donekle i odgovarati.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Ribe

Posao: Vrlo korektan dan da tipične Ribe odrade ranije isplanirano i dogovoreno. Razloge za nervozu mogu doneti neočekivano nametnute obaveze.

Ljubav: Bez dobre organizacije i konkretnih poteza nema bitnijih promena na vašem ljubavnom planu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO:

Kako do pozitivnih misli