Dnevni horoskop za 4. 12: Vodolije da odrede prioritete

dnevni horoskop
Foto: Michael Buckner / Getty images / Profimedia

Pročitajte horoskop za 4. decembar 2020.

Ovan

Pred tipičnim predstavnicima Ovnova nalazi se odličan radni dan. Uz dobru organizaciju i komunikaciju sa saradnicima, pozitivni rezultati ne bi trebalo da izostanu.

Pokušajte da izgladite posledice svog netaktičnog ponašanja tako što ćete posvetiti više pažnje i nežnosti dragoj osobi.

Izbegavajte nagle pokrete.

Bik

Iako više poslovnih detalja danas neće ići na ruku najtipičnijim Bikovima, solidni rezultati mogu doći ukoliko se udružite sa proverenim saradnicima, pišu na sajtu Astroputnik.

Današnji dan vam može ulepšati vrlo prijatan spontan razgovor sa tajnom simpatijom. Uživajte.

Mogući su problemi sa zubima.

Pročitajte još:

Blizanci

Više lepih stvari koje su se najtipičnijim Blizancima desile prethodnih dana u sferi posla na kraju radne sedmice trebalo bi da zaokruže predstavljanjem neke od novih originalnih ideja.

Ovaj petak nije baš povoljan za konkretne ljubavne akcije, ali svakako može biti koristan za obostrani pretres aktuelnog partnerskog stanja.

Moguća je osetljivost zglobova.

Rak

Poslednji radni dan u sedmici Rakovi dočekuju poprilično umorni, ali i dosta napeti zbog brojnih poslovnih detalja koji su im istumbali poslovni raspored u prethodnom periodu.

Najvažnije je da budete otvorenog uma i srca i – spontani. Dopustite da vas emocije ponesu i uživajte.

Moguće su alergijske reakcijje kože.

Lav

Vrlo dobre poslovne okolnosti trebalo bi da prate Lavove na kraju radne sedmice. Budite strpljivi i ne žurite sa počinjanjem novih projekata.

Prilično aktivan i potencijalno buran dan čeka vas u sferi ljubavi. Vama je prioritet jedna osoba, a vi ste predmet interesovanja druge i eto zbrke u glavi.

Zdravlje je bez značajnijih upozorenja.

Devica

Neke organizacione prepreke tehničke prirode mogu mučiti Device ovog petka, ali odustajanje nikako ne dolazi u obzir.

Nema nagoveštaja krupnih promena kada je polje ljubavi u pitanju. Čini se da će ovaj petak biti sličan prethodnim danima.

Osetljivost urinarnog trakta vam i tokom ovog dana može zadavati manje probleme.

Vaga

Potencijalno odličan radni dan imaće najtipičniji predstavnici znaka Vage, posebno ako su angažovani na polju kreativnih delatnosti.

Što se tiče dešavanja na polju emotivnih relacija, velika je verovatnoća da vas draga osoba iznenadi nekim finim znakom pažnje ili poklončićem.

Zdravlje je vrlo dobro.

Škorpija

Sasvim opušten dan je pred Škorpijama da bez većih prepreka okončaju ovu poprilično zahtevnu radnu sedmicu na sasvim zadovoljavajući način.

Budite budni na ljubavnom planu jer nije isključeno da vas draga osoba iznenadi zanimljivim predlogom.

I dalje ostaje upozorenje na moguću osetljivost urinarnog trakta.

Strelac

Potencijalno sjajan radni dan kod većine Strelaca, jedino može malo pokvariti rasplinutost na više strana. Pomoć proverenih saradnika uvek dobro dođe.

Razgovori i važni dogovori očekuju vas danas u sferi ljubavi. Budite oprezni u proceni svojih želja i očekivanja.

Nema razloga za zabrinutost za zdravlje.

Jarac

Završetak radne sedmice trebalo bi da bude za Jarčeve kud i kamo iznad očekivanog, uz nagoveštaj poboljšanja profesionalne pozicije.

Bez bitnijih promena na vašem ljubavnom horizontu u odnosu na prethodni dan, što i nije tako loše.

Moguće su manje reumatske tegobe.

Vodolija

Pred tipičnim predstavnicima Vodolija nalazi se odličan radni dan, bilo da žele preuzimanje inicijative, bilo da se eventualno pozabave poslovima sa strane. Bitno je samo da jasno odredite prioritete.

Imate priliku da ovog dana iskažete svojoj dragoj osobi razumevanje i pažnju do koje joj je posebno stalo, a trud bi trebalo da vam se višestruko isplati.

Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Ribe

Solidan radni dan očekuje najtipičnije predstavnike Riba. Od koristi bi mogla da vam bude saradnja sa iskusnijim saradnicima. Pravi poslovni savez nema cenu.

Uzmite u razmatranje signale koji vam pristižu od zanimljive osobe koju ste nedavno upoznali, ali pre toga proverite ima li zaostalih manjih ili većih repova iz prošlosti.

Čuvajte se prehlade.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram