Četiri najnaivnija znaka horoskopa: Njih će svako lako prevariti

horoskop
Foto: Now TV / / SWNS / Profimedia

Uvek svet gledaju kroz ružičaste naočare.

Takozvana ulična inteligencija i sposobnost snalaženja smatraju se prednostima jer su veštine koje nam pomažu da preživimo. Međutim, kod četiri znaka Zodijaka one baš i nisu razvijene.

Vodolija

Ovaj astro znak je lako prevariti – poverovaće gotovo u sve, i to da uopšte ne pokuša da proveri da li govorite istinu. Zbog toga je Vodoliju vrlo lako iskoristiti, ali i slomiti joj srce.

Škorpija

Ovaj znak Zodijaka je iznenađujuće loš u igranju mozgalica, iako ostavlja drugačiji utisak. Škorpiju je lako prevariti jer, iako generalno nema poverenja u druge, ona nekolicina kojoj veruje od nje će napraviti najveću blentu. To Škorpiju tera da žali zbog svojih odluka i dovodi u pitanje poverenje.

Rak

Lako se zavara da mu je neko prijatelji ili neprijatelj i jako je osetljiv. Nisu, naravno, ni blesavi ni nerazumni, već samo otvorenog srca. Rakovi uvek svet gledaju kroz ružičaste naočare, kao da zlo ne postoji…

Strelac

Neverovatni su kao partneri u raznim odnosima, zbog čega ih mnogi često uzimaju zdravo za gotovo. Oni nemaju sposobnost da vide stvari kroz prizmu negativnog, zbog čega će svima dati beskrajno mnogo šansi. To je jedan od glavnih razloga zašto se Strelac uvek oseća prevareno i izdano, piše Times of India.

BONUS VIDEO: Najinteligentniji ljudi sveta

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram