Četiri horoskopska znaka osetiće na svojoj koži dramatično kretanje Saturna

horoskop
Foto: MGM / Hollywood Archive / Profimedia

Da li ste i vi u ovoj grupi?

Od marta 2023. Saturn je u horoskopskom znaku Riba: tu će ostati do 2026. godine. Ovaj tranzit je vreme za vežbanje novih lekcija iz Univerzuma u vezanih za naše najdublje emocije, iskustva, kreativnost i snove.

U astrologiji, planeta Saturn se tradicionalno povezuje sa konceptima kao što su disciplina, red i karma. Ova planeta je dizajnirana da vam pokaže u kojim oblastima možete rasti i primorava vas da stalno radite na sebi.

Kada se Saturn kreće retrogradno, vreme je za lekcije iz Univerzuma. Za mnoge ovaj period postaje test: isti događaj se ponavlja dok se lekcija ne nauči. Može se pojaviti i kreativni blok, jer Saturn voli rutinu i red.

Saturn je krenuo retrogradno 17. juna i završiće se 4. novembra.

Upravo su ova 4 horoskopska znaka već dobila uputstva od Saturna – proverite da li ste među njima!

Blizanci

Predstavnike ovog horoskopskog znaka očekuju promene u karijeri! Pristup poslu će se promeniti: mogli biste da budete opterećeni i imati previše obaveza sa kojima ćete se teško nositi. Tokom retrogradnog Saturna, mogli ste da naučite malu, ali korisnu lekciju o svom odnosu prema poslu.

Lekcija naučena tokom retrogradnosti je način da dosegnete nove visine u svojoj karijeri!

Ovan

Retrogradni Saturn je težak test za predstavnike ovog znaka. Ovan, naviknut na aktivan način života, morao je malo da uspori i zaroni u svet podsvesti, da bi shvatio šta se tamo dešava. Saturn je istrajan da pokaže u kojim oblastima vam nedostaje kontrola. Možda predugo dozvoljavate da spoljne okolnosti utiču na vas.

Iskoristite lekciju da napravite dugoročni plan da poboljšate svoj život.

Devica

Prisustvo Saturna u vašem sestrinskom (suprotnom) znaku je test snage za vas. Tema dugoročnih veza je možda bila posebno relevantna poslednjih meseci dok se Saturn kretao kroz vašu 7. kuću. Uspeli ste da se malo odmorite u retrogradnom periodu od drastičnih promena u vašem životu kako biste pravilno postavili prioritete u odnosima. Razmislite o tome šta se dogodilo tokom perioda retrogradnosti u sferi odnosa: ovo će vam pomoći da shvatite kako da ne stanete na iste grabulje tokom perioda direktnog kretanja Saturna.

Ribe

Predstavnici horoskopskog znaka Riba nisu mogli a da ne osete uticaj Saturna. Možda se osećate kao da nosite težinu sveta na svojim ramenima. Najvažnija lekcija za vas je obnavljanje samosvesti. Saturn vas je stavio kroz razne testove kako biste na kraju mogli pokazati svetu ažuriranu verziju sebe: zreliju i samodovoljnu, piše Atma.

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram