Priručnik za život nismo dobili, ali postoji jedno posebno putovanje na kom ćeš otkriti ono najbolje u sebi

ada mall super self festival
Foto: Promo

Kad ste poslednji put sreli nekog ko je na ono kurtoazno pitanje kako si, rekao – sjajno?

Nažalost, obično se svi konstantno žale da ih nešto tišti, da nemaju vremena ni za šta, da im je obaveza preko glave, da brinu mnogo oko dece, da u braku škripi…

A priručnik za život nismo dobili. Sami moramo da otkrivamo svoja lična pravila, granice, emocije… Ali možda je to i suština življenja. Upravo to otkrivanje i stalna potraga u dubinama duše i unutrašnjeg ja jeste odskočna daska za rast i sopstveni razvoj.

Bitno je, dakle, ne upasti u začarani krug, već razumeti kako i mi sami funkcionišemo u našem mikrokosmosu, i kako funkcionišu drugi oko nas, u tom makrokosmosu čiji smo deo. I tad će sve ići lakše i lepše.

A da li ste spremni da budete deo jednog takvog posebnog putovanja? U pitanju je specijalna destinacija gde ćete imati priliku da se upoznate sa svojim najboljim ja.

Foto: Promo

U ime tog najvažnijeg ličnog putovanja 18. i 19. novembra održava se drugi po redu Super Self Festival u organizaciji Ada Mall-a.

Festival je namenjen svima onima koji su istinski posvećeni sebi, koji teže da upoznaju svaki segment svoje ličnosti i tako maksimalno unaprede i poboljšaju kvalitet života.

“Probudi sebe u sebi i probudi sebe u svetu” je centralna tema ovog festivala, koja će biti obrađena kroz niz zanimljivih predavanja, interaktivnih radionica kakvima do sada niste prisustvovali i još mnogo drugih sadržaja i iznenađenja. To će vam pomoći na vašem putu uspeha, sreće i sveopšteg blagostanja, pojednostaviti ga i učiniti da lakše koračate stazama
života.

Foto: Promo

Eminentni predavači su pažljivo odabrani da nas zajedno vode na tom putu, pa vas očekuju i Siniša Ubović, međunarodno priznati trener ličnog razvoja, Žarko Ilić, reiki master, Jelena Stanivuković, master psihološkinja i RE&KBT psihoterapeukinja i koosnivačica Instituta Beautiful Minds J&D, dr Vanja Bokun Popović, HR specijalistkinja, i mnogi drugi.

Super Self Festival Ada Mall 18. i 19. novembra održava se u salama Cinestar bioskopa, a više informacija o programu možete dobiti na linku adamall.com.

Karte za događaj su u prodaji preko ticket.rs.