Astrološkinja Julija Lifanova predviđa za ova četiri horoskopska znaka najviše sreće s parama u 2024.

Kris Džener
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Čuvena astrološkinja Julija Lifanova kaže da aspekt milionera u junu i Venera u konjunkciji s čvorom budućnosti mogu doneti fenomenalan rast prihoda ovim znakovima Zodijaka.

Bik

Za Bika će cela 2024. doslovno biti himna prosperitetu i obilju – Veliki Stelij planeta u Biku u aprilu i maju, plus Aspekt milionera u sektoru finansija i karijere donijeće veliki napredak.

Posebno se to odnosi na one koji rade na području informacionih tehnologija i mreža.

Jun će biti posebno “mesec novca”, kao i razdoblje konjunkcije Venere s Jupiterom – od 25. do 28. maja.

Škorpija

Vladar sektora finansija, Jupiter, ulazi u vašu kuću kapitala i ulaganja u junu – možete dobiti veliku količinu novca kao ulaganje u svoj posao.

Ali zaista veliki novac očekuje vas na mladi Mesec u Strelcu, koji će nastupiti 1. decembra 2024.

Tada ćete možda imati nove prihode i novi način upravljanja finansijama.

Ovan

“Najbogatiji” i najplodniji mesec za Ovna biće razdoblje kada će se vaš finansijski upravitelj Venera spojiti s Jupiterom – to je od 25. maja do 28. maja.

Ali zapravo, još u aprilu ćete osetiti da imate novi novčani tok – pomračenje 8. aprila u vašem znaku dogodiće se istovremeno s konjunkcijom Venere, Merkura i Sunca s čvorom budućnosti – zahvaljujući vašem ličnom projektu imaćete veliki rast i u samopoštovanju i u finansijama.

Vodolija

Vi ste pravi miljenici sreće u 2024. jer je Pluton, planeta velikih finansija, u vašem znaku od januara 2024. Štaviše, u trigonu s Jupiterom tokom cele godine daće vam olakšicu za razvoj ličnog projekta, zato se ne bojte ničega!

Samo napred i oslonite se na svoju intuiciju – zahvaljujući Plutonu, postaje vam doslovno čarobno. Najvažnije razdoblje za vas neće biti samo jun 2024. (razdoblje aspekta milionera), već i septembar.

Upravo 18. septembra dogodiće se prvo pomračenje u znaku Riba, koje otvara program velike preraspodele vaših finansija za sledeće 2 godine. Imaćete ozbiljnu odgovornost, ali će i vaša zarada progresivno rasti, prenosi Atma.hr.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram