Astro znakovi koji će danas doživeti krah svoje karmičke ljubavi

Na mlečnom putu
Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Zvezde predviđaju kraj ljubavi za tri astro znaka.

Novi raspored nebeskih tela, pre svega Neptuna i Meseca, znači da ćemo u ovom periodu, posebno tokom današnjeg dana, dosta razmišljati o svemu i donećemo zaključke koji će uticati na mnoge bitne stvari. Danas ovaj tranzit donosi osećaj da nam je dosta svega, a pre svega, da je vreme za kraj veze koja više nema smisla. Za pojedine astro znakove moguć je konačni razlaz od osobe koja je delovala kao srodna duša. Iako kraj karmičke ljubavi može da deluje obeshrabrujuće, tri astro znaka će uvideti da, kao i u životu, i u vezama ipak ništa ne traje večno.

Ali nema razloga za suze jer će to doći sasvim prirodno, kao rezultat svega što je prethodilo i delovaće kao odluka koja je ispravna, koja je sazrela i vreme je da se sprovede u delo, piše Your Tango.

Ovan

Uvek ste uspevali da se nosite sa udarcima. I ranije ste mogli da prepoznate kada je kraj i kada je vreme da partner ode iz vašeg života. A danas je jedan od tih dana. Vi i vaš partner ćete se najverovatnije razići, ali u prijateljskom tonu. Rado ćete se sećati jedno drugog, mada će vam danas oboma biti jasno da je vreme za kraj odnosa.

Jednostavno život je sve tako namestio, ali iz vašeg iskustva naučili ste mnogo. Pritom, možda ćete u toj osobi i dalje videti prijatelja, mada to neće više biti isto.

Bik

Iako ste bili jako povezani, osoba pored vas vam nije donela samo dobrog, naprotiv. Proveli ste previše vremena u idealizovanju vaše veze i niste mogli da partnera vidite kakav jeste. Na duže staze to je sve još jedna romansa koja vam više ne može služiti ni na koji način.

Od ove veze ste dobili sve što je moguće i vi ste svesni da partner više nije za vas.

A prethodno ste se predugo zavaravali.

Sada ste konačno spremni da se oslobodite i pustite partnera da ide. Pred vama su lepši trenuci – spremite se za budućnost.

Strelac

Umete da trajete dugo u vezi, ali takođe jako dobro znate da uvidite kad je kraj. A na današnji dan, 18. novembra 2022, shvatićete da je vreme da se oprostite od partnera.

Predugo ste se držali zajedno po svaku cenu i sada vam ništa od toga nema smisla. Sve je postalo puka navika, doživljavali ste partnera zdravo za gotovo i na kraju počeli da ga potpuno ignorišete.

Vas više skoro ništa ne veže, pa zašto se onda trudite da mislite o njemu kao o nekom posebnom u vašem životu? Možda jeste u jednom trenutku bio poseban, ali sada je to, po svemu sudeći, već prošlost.

BONUS VIDEO: Tri znaka koja će rizikovati sve u ljubavi

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram