Astro znaci koji se najteže zaljubljuju, a kad se desi – to je za ceo život

Horoskop
Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Svi znamo da prebrzo i bezglavo zaljubljivanje može doneti mnogo problema i svima nam se barem jednom desilo – osim njima.

Ovi horoskopski znakovi pažljivo biraju i još pažljivije promišljaju. Oni se zaljubljuju toliko oprezno da to ponekada ume da postane čak i iritantno.

Za njih definitivno ne postoji ‘ljubav na prvi pogled’.

Rak

Najveći emotivci među horoskopskim znakovima ujedno se i najsporije zaljubljuju iz vrlo jednostavnog razloga – jednom kad se zaljube, zaljube se jače od bilo kog drugog.

Rakovi ne prihvataju polovična rešenja kad je u pitanju ljubav, zato će radije biti sami, nego u vezi u kojoj nisu zaljubljeni preko ušiju.

Vodolija

Vodolije misle da je zaljubljivanje divna pojava – za druge.

Sebe ipak više vole da vide u slobodnijoj varijanti, zato sebe čuvaju samo za velike ljubavi, a u međuvremenu uživaju u kombinacijama.

Devica

Ovaj znak jako želi da se zaljubi, ali nešto uvek pođe po zlu.

Device se teško opuste i počnu da veruju drugima, zato je za njih zaljubljivanje složen proces koji vrlo često propadne.

Jarac

Prosečni Jarac zna tačno šta želi u ljubavi i tačno kako treba da izgleda osoba u koju će se zaljubiti.

Ne prihvataju ništa manje od idealnog, a jednom kad pronađu svoju idealnu osobu, vrlo brzo shvataju da i ona ima svoje mane. Zato se često odljubljuju i traže dalje, piše Luftika.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram