Astro srećnici: Četiri znaka Zodijaka zaštićena od haosa koji dolazi 23. novembra

Foto: : Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

Mlad Mesec ovim znacima donosi sreću.

Mladi mesec 23. novembra u Strelcu testiraće naše znanje i inspirisati nas da istražujemo periferije naših zona udobnosti.

U astrologiji, mlad Mesec najavljuje nove promene. Pošto se ova lunacija dešava u Strelcu, koji je poznat kao vatreni znak koji uvek žudi za sledećom avanturom, uslediće buran period pun prevrata za sve znake Zodijaka, osim nekolicine odabranih srećnika, piše Bustle.

Bik

Novi počeci stižu u vaš život. Strelac vas podstiče da napustite granice svoje zone udobnosti i malo eksperimentišete, što može da bude intenzivno – ali vesela priroda vatrenog znaka čini vas optimističnim. Odustajete od onoga što više ne donosi radost vašem životu.

Ova lunacija stiže kao melem na ranu i podseća Bikove da kada se jedna vrata zatvore, druga se uvek otvore.

Foto: Shutterstock

Lav

Da li se trenutno osećate žustro? Mladi mesec pokreće vaša područja kreativnosti i zadovoljstva, tako da je vreme da kreirate svoju umetnost ili kanališete svoju unutrašnju boginju seksa.

U poslednje vreme ste naučili mnogo teških lekcija zahvaljujući Saturnovom tranzitu kroz vaš znak Vodolije, ali ovaj mlad Mesec će vam doneti nova uzbuđenja u ljubavni život.

Škorpija

Mladi mesec trenutno donosi sreću, posebno kada su u pitanju vaše finansije i samopoštovanje. Upijajte obilje koje ova lunacija nudi, pretvarajući svoje projekte u nešto unosno.

Upravo ste preživeli veoma intenzivnu rođendansku sezonu i trebalo bi da se radujete laganom Strelčevom mladom Mesecu. A to se najviše ogleda u pogledu novca.

Foto:Shutterstock

Vodolija

Mladi Mesec je dodatna podrška za vas, Vodolije. Vaša društvena mreža raste ili ćete se povezati sa svojim prijateljima na nove i smislene načine. Šta god da radite ili kroz šta prolazite, znajte da se možete osloniti na druge.

Druženja kojih će u ovom periodu biti u izboilju dolaze sa slatkim poklonima.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram