Astro događaj veka: Počela era preporoda i velikih promena

era vodolije
Iz filma "Kosa"; Foto: UNITED ARTISTS / Entertainment Pictures / Profimedia

Mnogo je značenja poneo raspored planeta koje se desio 21. 12. 2020. godine, a atrolozi ga vide kao događaj veka: početak nove ere Vodolije koja će trajati narednih 200 godina i u kojoj će sve biti mnogo lepše.

Velika konjunkcija Saturna i Jupitera u Vodoliji desila se 21. decembra, najduže noći u godini, kada su dve planete izgledale kao jedna zvezda. Za astrologe je to, ipak, bio mnogo spektakularniji prizor – prelazak dve planete iz praktičnog i stabilnog Jarca u vazdušastu, slobodnu Vodoliju će, tvrde, doneti snagu nove nade i optimizma u svetu.

Još značajnije, dve planete će se „spajati“ u vazdušnim znakovima (Blizanci, Vaga i Vodolija) u narednih 200 godina, i taj period već je nazvan erom Vodolije.

Jasmin Boland, čuvena britanska astrološkinja, ukazala je za Daily Mail da je svaki prelazak planeta u novi znak zodijaka važan, jer se menja energija čitave planete.

„Prelazak Saturna i Jupitera, dve najmoćnije planete, doneće promene svima na poslu, na ljubavnom planu, ali i čitavoj planeti Zemlji“, navela je Boland. „Ne zaboravite da je Jupiter planeta radosti, slobode i avanture, a Saturn je strog, restriktivan i manje dobronameran. Šta će na ličnom planu čoveku doneti zavisi od mesta na kojem se nalaze u njegovom natalnom horoskopu“, ističe Bolandova.

Pročitajte još:

Prema njenim rečima, najviše promena očekuje nas krajem 2021. godine, a u međuvremenu ćemo shvatiti da treba da krenemo dalje, stvari ćemo videti drugačije, dobićemo nove ideje i hrabrost da činimo velika dela.

Naravno, neće sve biti idilično kao što se pevalo u kultnom filmu „Kosa“, upozoravaju astrolozi i moglo bi lako da se sklizne u uzavrele strasti, a očekuje nas i mnoštvo grešaka, pogrešnih i loših odluka. Međutim, Vodolija gleda u budućnost, simbol je humanosti i napretka i usmeriće nas ka višim ciljevima i dobrobiti sveta.

Osim što će ojačati društveni aktivizam, možemo očekivati i nagli tehnološki napredak, verovatno upravo u oblasti medicine. Ovaj period će nam doneti svest o tome kako mi kao pojedinci utičemo na svet oko nas i možda nam pomoći da spasimo i svet i sebe.

***

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram