Današnji datum je poseban za sve znakove Zodijaka

Par
Foto: Lucas BARIOULET / AFP / Profimedia

Ako je verovati numerologiji i astrologiji, današnji datum, 2. 2. 2022, vrlo je važan, zovu ga anđeoskim brojem, a pre svega se odnosi na naše ljubavne veze.

Kako ulazimo u polje energije datuma 2. 2. 2022, osvojiće nas silina ljubavi, i prema nama samima i prema drugima. Na današnji dan Neptun je pod uglom od 22 stepena u Ribama, što je jedinstven slučaj u poslednjih 200 godina. Ta energija koja se danas otvara biće prisutna do 22. 2. 2022.

Februar je u znaku ljubavi, a poseban detalj je broj 222 koji zovu i „anđeoski broj“. On govori da smo upravo tamo gde nam je suđeno da budemo u ovom trenutku. Veruje se da nam taj broj donosi saosećanje, razumevanje i prihvatanje s drugima i takođe nam omogućava da prođemo kroz teška vremena. Ovaj datum označava novi početak za one koji žele da napreduju dalje i da nađu smisao života.

Anđeoski broj donisi iskreniji odnos s partnerom, i to kako bismo prevazišli sve pređašnje nevolje. Konačno ćemo se pomitriti sa svojom prošlošću i konačno ćemo moći da krenemo napred u životu.

Na sajtu Your Tango pišu šta ovaj magični broj donosi svakom znaku Zodijaka.

Ovan

Razmislite o tome šta nosite sa sobom kao teret, a ne delite ni sa kim, pa ni sa partnerom. Bilo da je u pitanju kajanje ili osećaj krivice, žaljenje za nečim, to stoji između vas dvoje jer prikrivate nešto što se ranije desilo.

Bilo bi dobro da budete otvoreniji s partnerom kako vas prošlost više ne bi kontrolisala.

Bik

Svi stalno nešto priželjkujemo i mislimo kako bi moglo da bude. Vremenom se desi i da ostvarimo svoje ljubavne snove. Ovaj datum je dobar trenutak da promislite o tome šta ste nekad priželjkivali u ljibavi, a šta danas želite.
Tako ćete jasnije uvideti sadašnju vezu u kojoj ste ili vezu o kojoj maštate, ali onakvu kakva jeste, a ne da je i dalje gledate iz ugla koji ste prerasli.

Blizanci

Za vas ovaj datum i naredni period stavlja fokus na istinu, bilo da je u vezi sa vama ili sa vašim partnerom. Ponekad se čini da ne možete da zaista budete ono što jeste u vezi, obično zato što još uvek učite da prihvatate svaki aspekt sebe.
Svi imamo različite strane i različite sklonosti, ali mogućnost da pokažemo svoje pravo ja će nam omogućiti da stvorimo prostor za istinu u vezi, da se u iskrenom svetlu pokažemo i mi i partner.

Rak

Razmislite kako ste se sve žrtvovali za druge tokom godina, posebno kada je u pitanju održavanje mira u vašoj vezi. Današnji datum je za vas put da živite život pod potpuno drugačijim uslovima. Dok je kompromis ključan u odnosima, ugnjetavanje sebe nije. Nikada ne bi trebalo da prihvatimo nešto što nije u skladu sa nama samima.

Iskoristite ovu energiju da prihvatite istinsku ljubav i zapamtite da sve što vas udaljava od vas samih nikada neće biti dobro za vas.

Lav

Energija koja se otvara danas mogla bi da vam donese velike promene, posebno u pogledu posvećenosti i dugoročnih veza. Ponekad se čini da posvećenost znači da se odreknemo svoje slobode, ali zapravo najslobodniji postajemo u najboljim vezama.

Razmislite o tome kako je vaša posvećenost dovedena u pitanje, ali i kako se vi odnosite prema partneru – baš to može da bude šansa za vaš dublji odnos.

Devica

Realnost će vas možda teško pogoditi tokom ovog energetskog perioda jer ćete konačno moći da vidite kako ste sputali sami sebe da budete srećni u ljubavi. To se dešava zbog vaših očekivanja o ljubavi i o partneru.

Nije da ciljate previsoko, već se verovatno fokusirate na stvari koje vam zaista nisu važne i na ispunjavanje vaših potreba. Probajte da se zadubite i tražite ljubav tamo gde je ne biste očekivali jer baš tamo se obično krije ona prava.

Vaga

S ulaskom u ovo novo razdoblje bićete spremni za velike životne promene. Stvorili ste prostor za zdravu obostranu ljubav u svom životu, sada samo morate da kažete sebi – da.

Pokušajte da ne dozvolite da vas postupci iz vaših prošlih veza ili vašeg bivšeg odvrate od novog početka. Ljudi se menjaju i svaki novi dan zaslužuje da ga dočekamo uvereni da može biti novi početak.

Škorpija

Tokom ovog moćnog energetskog perioda stvari će vam biti mnogo jasnije – o vama i o vašim odnosima. Bilo da ovo konačno donosi isceljenje od onoga što se desilo, bilo da konačno prihvatate nešto kako biste pošli napred, sve što vam je do sada visilo nad glavom – nestaće.

Dozvolite sebi da se transformišete u osobu koja nema šta da se krije, čega da se plaši, a zatim isto tako pristupite odnosu s partnerom.

Strelac

Možete nastaviti da radite ono što ste uvek radili, ali to najverovatnije znači da se na kraju ništa neće promeniti. Nova energija će vam pomoći da ojačate, pa ćete prestati da pokušavate da učinite sve druge srećnim, već ćete se okrenuti sebi i svojim željama.

To može da znači i raskida, ali i novu vezu, a sve kako biste imali prostora se konačno osetite najbolje moguće u svojoj koži.

To znači da vaš odnos možda počinje ili se čak završava kako biste napravili više prostora za stvaranje onoga što vam je potrebno da biste bili u najboljem izdanju. Ne zaboravite da vas nijedna veza neče usrećiti sve dok ne oslobodite sebe.

Jarac

Sledi vam zaista sjajan period za ljubav. Spremni ste da ponovo poverujete u ljubav. Ili ćete uploviti u novu romansu ili ćete srediti sadašnji odnos – u svakom slučaju vaša ljubav će biti jaka.

Pomirili ste se sa svim što se desilo i sa odlukama koje ste ranije doneli i sada ste konačno otvoreni za vezu kakvu ste oduvek sanjali.

Vodolija

Zbog perioda vladavine vašeg znaka, energija ovog anđeoskog broja uticaće na vas više nego na bilo koji drugi znak Zodijaka.

To znači da će vaša veza dobiti na ubrzanju, vodićete važne razgovore i rešiti mnoge stare nesporazume. Međutim, to znači i da treba da prihvatite sebe kakvi ste sada, ali i partnera. A to je nekad najteži i najveći korak koji vodi u novo zajedničko poglavlje – da prihvatimo i sebe i drugog kakvi jesmo.

Ribe

Ovaj energetski period se završava 22. 2. 2022. u vreme vladavine vašeg znaka, te će se sve dosta ticati i vas.
Zapravo, delovaće vam kao da na svom ljubavnom putu odjednom stajete na pokretne stepenice koje vas ubrzano same vode napred. Sve što je išlo sporo i stagniralo sada kreće svojim ubrzanim tokom.

Najvažnije što treba da zapamtite je da ništa zapravo nije neočekivano – samo može da se razlikuje od onoga što ste vi zamisli. Zato budite otvorenog uma.

Strpljenje je ključno, ali važno je i znati kad jednostavno reći da svojoj budućnosti i ne osvrtati se više na prošlost.

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram