4 horoskopska znaka kojima će se život od danas promeniti na bolje

Nova godina
Foto: Gpointstudio / ImageSource / Profimedia

Iskoristite ovaj period.

Zima zvanično počinje 21. decembra, a ovaj datum predstavlja i početak zimske kratkodnevice. Pored toga ovaj datum prate i snažni astrološki događaji, a mnoge more razmišljanja o budućim planovima i težnjama.

Sunce se 21. decembra pomera u zemljani znak Jarca, a kao horoskopski znak kojim upravlja Saturn Jarac utiče na aktivno nastojanje da poboljšate svoje namere i da sastavite plan za budućnost.

Ovan

Tokom ovog tranzita Sunce će se pomeriti u vašu 10. kuću karijere i slike u javnosti, ističući vašu težnju da uspete na polju profesije.

Period pred nama je idealno vreme da zasučete rukave i prionete na posao. Potrudite se da najbolje iskoristite porast produktivnosti koji ćete iskusiti.

Kao ambiciozni vatreni znak Zodijaka, uvek tražite svoj sledeći poduhvat, a kako se kardinalna sezona ponovo kreće, osećaćete se opremljeni neophodnim alatima da ostvarite svoje velike radne ciljeve pre nego što počne 2023.

Rak

Kako započne zimska kratkodnevica bićete željni da sastavite plan u vezi sa vašim romantičnim vezama i partnerstvom. Kao sestrinski znak Jarca, vi ste neko ko ima tendenciju da vodi emocijama umesto logikom, ali ova sezona vas poziva da na svoje veze gledate kroz trezvenije sočivo.

Ako su vaše namere da se više bavite društvenim aktivnostima ili da zajedno razgovarate sa partnerom o vašim budućim planovima, ova sezona će za vas sigurno biti neverovatno produktivna.

Vođenje svojim osećanjima je za divljenje, ali ova sezona će vam omogućiti da zamislite stabilan put napred na način na koji možda ranije niste razmišljali.

Vaga

Sunce će se pomeriti u vašu četvrtu kuću doma i porodice, označavajući zvanični početak zime i naglašavajući vaše dužnosti i odgovornosti u vašem privatnom svetu.

Kao horoskopski znak koji je orijentisan na vezu, imate tendenciju da date prioritet okupljanju ljudi, a kako zima dođe, pomerićete ovaj fokus na porodičnu dinamiku.

Dobra stvar je što ćete tokom prazničnih dana pomoći nekom članu porodice. Želećete maksimalno da uživate u udobnosti svog doma.

Jarac

To je vaše godišnje doba, Jarčevi, što znači da ćete osećati pritisak. 21. decembra, zimska kratkodnevica će doneti Sunce u vašu prvu kuću ličnog identiteta.

Ova sezona vas poziva da preobrazite neke od svojih ličnih ciljeva pre nove godine, tako da ne oklevajte da ovu prazničnu sezonu učinite radosnom. Vi ste neko kome je uspeh prioritet, a kako se godina bliži kraju, bićete nestrpljivi da započnete poduhvate koji zahtevaju dosta discipline i rutine.

Brinete se pod malim pritiskom, ali pod zimskom kratkodnevicom možete i kamenje da pretvorite u dijamante, piše Luftika.

*

Bonus video: Tri znaka Zodijaka kojima je suđeno da se obogate

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram