Žena u ovom horoskopskom znaku je živa vatra, ali retko iskusi ljubav

Ana
Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

U krevetu je senzualna tigrica.

Pozitivna, nasmejana, puna života, vedra, zabavna, šarmantna, nepokolebljiva, odvažna – to je žena Strelac. Naziva se i tragačicom za istinom, te mudrim filozofom jer je izrazito radoznala i u neprekidnoj je potrazi za novim znanjima i otkrićima.

Za ženu rođenu u ovom slobodoumnom i nesputanom znaku ne postoje tabui.

Ljubav je večita misterija za ženu Strelca, koju retko zna da iskusi. Stoga na ljubav u isto vreme gleda kao na nagradu za kojom čezne i kao na najvrednije blago koje krije. Često se boji intimnosti pa mnogim pripadnicama ovog znaka ljubav procveta iz prijateljstva i životni partner obično joj je i najbolji prijatelj.

Ne voli monotoniju, pa mirne kućne večeri provedene ispred TV-a nisu njen pojam idealne veze. Život želi da deli s nekim s kim će mentalno i fizički biti ravnopravna, odnosno želi načitanog partnera spremnoga na brojna putovanja.

Čak i kada je totalno „opijena“ partnerom, uspeva da zadrži nezavisnot, što je čini još privlačnijom i šarmantnijom. Baš kao što joj njena priroda određuje, žena Strelac u krevetu je prava vatra, a seksu pristupa kao čistoj fizičkoj radnji. Samouverena i samosvesna, u krevetu je senzualna tigrica voljna da isproba sve, od raznih poza do neobičnih mesta za seks, prenosi Zadovoljna.hr.

***

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram