3 horoskopska znaka koji imaju najviše šanse da tokom zime nađu ljubav – ako poslušaju ove savete

face to face / FTF Film Stills / Profimedia

Kome se nova ljubav smeši?

Kako temperature padaju, mnogi od nas žele nekoga s kim bi se ušuškali ispod toplog i udobnog ćebenceta i gledali božićne filmove na televiziji. Neki sada sanjaju da će ljubav njihovog života iznenada pojaviti i da će tako provesti romantične praznične dane.

Prema ljubavnom horoskopu, osobe rođene u ova tri horoskopska znaka još ove godine će pronaći veliku ljubav.

Vodolija

Sjajna osećanja u zimskoj zemlji čuda Vodolija sada teško može držati svoje emocije pod kontrolom. Praznično vreme je ovde, a sva bajkovita svetla i miris cimeta u vazduhu teraju srca ovog znaka da brže kuca. Vodolija poprima vrlo poseban sjaj i iznenada se drugim ljudima čini neodoljivim.

Trebalo bi da se pripremite da ćete iznenada biti pozvani na sve božićne proslave. A ako se tamo nalazi grančica imele, onda treba da iskoristite priliku. Možda je jedna zanimljiva osoba ispod..

Savet: Za Vodolije je najvažnije da se sada zaista angažuju. Ne žele vam ljudi nešto loše – možda samo hoće bolje da vas upoznaju.

Ovan

Foto: Shutterstock

Ovan poslednjih meseci nije imao sreće u ljubavi – možda je nije ni tražio. Ali, zimi počinje potpuno novo doba za ovaj znak – ljubavna revolucija je na pomolu.

Odjednom ćete osetiti da u vama nešto ključa, a poznanstvo bi moglo da preraste u nešto više, ako to dozvolite. Sada samo morate pokazati spoljašnjem svetu: Konačno sam spremna za novu vezu. Tada ćete sigurno imati sreće.

Savet: Novi početak bi trebalo proslaviti na pravi način. Šta kažete da napravite malu božićnu proslavu u svom stanu? Pozovite svoju simpatiju i razmazite joj sva čula.

Ribe

Kod Riba je u poslednjih nekoliko meseci je bilo prilično burno u ljubavnom životu. Možda ste čak okončali svoju vezu ili konačno preboleli staru simpatiju. Iako mnoge Ribe sada zapravo želele da odvoje malo vremena za sebe, ljubav bi mogla biti odmah iza ugla.

Kad sunce pređe iz Škorpije u horoskopski znak Strelca, Ribe će odjednom biti ponete novom energijom i imaće želju da se ponovo emotivno otvore. To ćete uspevati, otvorenim razgovorima u kojima se nećete sramiti da pokažete svoju ranjivost, a taj vaš hrabri korak biće drugima izuzetno privlačan…

Savet: Iza svakog razgovora krije se šansa za ljubavni vezu, ali ne nužno i pravu ljubav. Budite otvorenog srca, ali nemojte dozvoliti da vas povredi vaša romantična crta, piše Miss7.24.sata.hr.

BONUS VIDEO: