Ljubavni horoskop za decembar: Vage čeka žestina strasti, a jedan znak dobiće bračnu ponudu

Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Svi segmenti života su važni, ali jedna je važnija od drugih.

Da li je i vama stanje na planu emocija važnije od svoh ostalčih segmenata? Naravno, podrazumeva se da je zdravlje uvek na prvom mestu.

Prema pisanju atma.hr, ovo vam u decembru sleduje na planu ljubavi.

Ovan

Poslednjeg meseca u godini posebno ćete osetiti nedostatak ljubavi i romantike. Ako je taj osećaj nepodnošljiv, onda poduzmite prve korake i pozovite zanimljivu osobu na sastanak. Svemir obećava da će ovi susreti proći dobro i s velikim potencijalom.

Bik

Želećete neke promene kako biste osvežili svoja osećanja i doživeli nove emocije. Zvezde savetuju promenu – ne partnera, već okoline. Na primer, odite zajedno na kratki godišnji odmor, na neobičan sastanak. Eksperimenta radi, možete živeti odvojeno nekoliko dana kako bi vam bilo više dosadno.

Blizanci

U decembru ćete uživati u miru i harmoniji u svojim odnosima. Prijatan osećaj samopouzdanja pomoći će vam da uravnotežite ostala područja svog života. Razmislite o kul novogodišnjem poklonu za svoju dragu osobu.

Rak

Mesec će biti malo nervozan, posebno za slobodne Rakove. Možda će vas nekoliko ljudi pozvati na sastanak odjednom. I nemojte odbiti. Ne shvatajte sastanke previše ozbiljno sada. Opustite se i jednostavno uživajte u druženju.

Lav

U decembru ćete biti popularni kod suprotnog pola. Ali budite oprezni, neko bi mogao zameniti pristojnost s flertom. Ako ste u vezi, ne bi trebalo da dajete razloge za ljubomoru. Slobodnim Lavovima takođe još nisu potrebni sastanci iz dosade.

Devica

Početkom zime imaćete veliku priliku da upoznae svoju srodnu dušu. Sve se može dogoditi kao u romantičnom filmu. Potrudite se malo više oko svog izgleda – i svakako se nasmejte – to će privući vašeg budućeg partnera.

Vaga

Vage u paru mogu osetiti žestinu strasti. Na sukob će uticati opšti umor nakupljen tokom godine. Pokušajte da se oslobodite stresa na način koji je siguran za vašeg partnera. Preporučljivo je da odete zajedno, na primer, na seosko putovanje za vikend.

Škorpija

Trebalo bi malo da preispitate svoj stav prema svom partneru. Možda ste počeli da ga više pritiskate ili ograničavate. Budite tolerantniji i smireniji, a onda će se romantika vratiti. Decembar je dobar mesec da ispravite svoje greške u ponašanju.

Strelac

Ovog meseca postoji velika verovatnoća da će vam se bivši partner hteti vratiti. Hoćete li mu oprostiti ili ne, zavisi samo od vaše spremnosti da sa tom osobom podelite svoj život. Zvezde savetuju da se ne žurite. Neka bivši dokaže da se promenio i da vas istinski voli.

Jarac

Otvara se dobar period za početak zajedničkog života ili razmišljanje o razvoju veze. U decembru je moguća bračna ponuda. Jarci koji su dugo u braku mogli bi dobiti dobre vesti o trudnoći.

Vodolija

Pažljivo pogledajte svog partnera i odgovorite sebi iskreno – da li je on onaj pravi za vas ili ne? Skinite ružičaste naočare i poslušajte svoju intuiciju. Zvezde savetuju da s partnerom razgovarate iz srca i razmislite o razvoju vaše veze.

Ribe

U decembru su velike šanse da doživite ljubav na prvi pogled. I ova će priča imati nastavak – vedar, emotivan i definitivno nezaboravan. Strast će vam pomutiti razum i nećete moći da razmišljate ni o čemu drugom. Pokušajte da ne zaboravite na druge poslove do kraja godine.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram