11. 11: Najmoćniji dan u godini, kad je sve moguće

Psihologija i astro 11. nov 202014:44 > 14:55
Foto: Wavebreak / Profimedia

Danas je 11. 11, datum koji u numerologiji ima posebno značenje. To je jedan od najmoćnijih dana u godini.

U numerologiji se 11 smatra glavnim brojem, a snaga koju poseduje je izvanredna. 11. novembra vibracija ovog broja čini da kanali u kojima vas univerzum može podržati budu potpuno otvoreni.

Broj 1 u numerologiji predstavlja čarobnjaka i sposobnost da pomoću raznih alata – fizičkih i duhovnih – manifestujete nešto ni iz čega. Zbog toga je broj 11 toliko moćan, jer se moć čarobnjaka udvostručila i stvorila posebnu vrstu energije – snove koji dobijaju fizički oblik. Ako vidite da se 11 pojavljuje u vašem životu, univerzum vam signalizira da ste na dobrom putu – da ono što tražite traži vas, piše na blogu „Sage Godness“.

Na ovaj dan, od svih dana, vreme je da sanjate najneverovatniju viziju svog života ili najkompatibilnijeg partnera kojeg možete zamisliti i pustite da ta vizija postane stvarnost, jer sa svemirom na vašoj strani, sve je moguće.

Pročitajte još:

11. novembra treba da potražite magiju iznutra. Ne potcenjujte svoje veštine i sposobnosti. Držite um otvorenim za nove mogućnosti i ostvarite svoje najluđe snove. Na ovaj moćan dan manifestacije ispoljite svoje želje ili prizovite ljubav.

Kad god vidite 111 ili 11:11, veruje se da vaši anđeli čuvari komuniciraju sa vama – 11. novembra ta veza je pojačana. Broj 11 je prolaz u viša carstva i pre nego što počnete da ih manifestujete, dobro je pozvati svoje anđele. Oni vam mogu pomoći da pogledate u sebe kako biste manifestovali željeni ishod. Kada vidite ovaj anđeoski broj, a posebno ovog dana, vaši anđeli vas pozivaju da se povežete sa svojom unutrašnjom magijom i podelite svoje duhovne darove sa svetom.

Pre nego što počnete da manifestujete svoje želje, važno je da se zapitate zašto želite da se to dogodi. Provedite nekoliko minuta (11) u meditaciji da biste pronašli jasne razloge zašto želite ono što želite. To je moćan način da se osigura ostvarivanje želja.

Kad su vaše namere jasne i vaši duhovni vodiči vas okružuju, zaista ste spremni za manifestovanje. 11/11 je dan za zamišljanje kako vaši snovi postaju stvarnost. Kako izgleda prostor oko vas? Koje akcije preduzimate? Kakav je osećaj kada se ostvare vaše najdublje želje? Zamislite mogućnosti koje ste sposobni da stvorite i svesno ih imenujte. Slikajte, pišite, pevajte, plešite, smešite se, smejte se ovoj viziji . 11/11 može biti prvi dan ostatka vašeg života!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

#1111 #1111gateway #manifestyourdreams #thinkitthenreallifeit

Објава коју дели Alana Pilar (@hellopilarkitty) дана


Broj 11 predstavlja dvostruku prirodu prisutnu u univerzumu – svetlost i senku, muško i žensko, jin i jang. Razumljivo je da i naša duša ima svoje ogledalo, svoju blizanačku dušu. Veza blizanačkih duša je veza koja ne odražava samo ono što volimo na sebi, već i lekcije koje moramo da naučimo da bismo dublje i autentičnije razumeli i upoznali svoju dušu. Ne možete se sakriti od snage blizanačkih duša – znaćete kad vidite svoju jer će biti kao da gledate sebe.

Univerzum osluškuje i govori. Ovi kanali su 11. novembra širom otvoreni. Slušajte izbliza, govorite jasno, zahvaljujte i verujte. Sve što želite već je vaše.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram