Život omiljene holivudske glumice je bio patnja

Džesika Čestejn
Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Glumica Džesika Čestejn danas ceni ono što ima mnogo više od nekih svojih koleginica koje su imale srećna detinjstva. Kao devojčica na spavanje je često odlazila gladna, a kao jako mala suočila se i sa nasilnim partnerom svoje majke.

Džesika ovih dana glumi u špijunskom trileru „355“ koji je i producirala, pa je kao producentkinja insistirala na tome da sve članice filmske ekipe mogu da dovode decu na posao, a obezbeđene su bile i dadilje koje su ih čuvale dok su mame snimale.

Glumica je detinjstvo provela sa majkom i sestrom i živele su jako skromno. Oca nikad nije htela da upozna, a majka joj je bila u različitim disfuncionalnim vezama sve dok se nije udala za čoveka za kog Džesika kaže da je prvi muškarac koji joj je u život uneo sigurnost.

Džesika Čestejn
Foto: XPUSJP / Backgrid UK / Profimedia

„Jedan od maminih frejera je ušao u moju sobu i zgrabio odeću koja je bila razbacana po podu. Hteo je da je složim, a kad sam mu rekla da mi je vrati, opalio mi je šamar. Nisam ni razmišljala, odmah sam ga udarila nogom iz sve snage u međunožje, pa se srušio na pod. Onda sam pobegla dok se sve malo ne smiri, i nije mi bilo svejedno šta će da se desi ali sam istovremeno bila i ponosna jer sam mu uzvratila“, ispričala je Čestejn. Još tada je, kako kaže, naučila da su „nasilnici obično slabići i da se plaše jakih osoba. Ako im uzvratiš, razmisliće pre nego što sledeći put probaju da te napadnu.“

Majka joj je, kako kaže, bila jako brižna, ali je radila nekoliko poslova da bi prehranila ćerke. Na spavanje su često išle gladne, a zbog siromaštva su često morale da napuštaju kuće u kojima su boravile i neprekidno su se selile.

Džesika Čestejn
Foto: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U srednjoj školi je maštala da postane glumica, a ispričala je i da je prva devojka u svojoj porodici koja nije ostala trudna maloletna. Kada je ušla u svet glume govorili su joj da nije dovoljno lepa za televiziju zbog pegica i crvene kose. Vremenom počela su da joj se otvaraju neka vrata.

Posle smrti sestre, mislila da je da će prestati da glumi jer ni u čemu nije videla smisao, ali onda su joj stigle ponude za prve uloge u serijama ‘Hitna služba’ i ‘Zakon i red’.

Ljubav svog života upoznala je na reviji modne kuće Moncler. Radi se o sinu italijanskog grofa Đanluki Pasiju de Preposuloi koji se iz Italije preselio u Ameriku.

Džesika sa suprugom
Džesika sa suprugom, Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Venčali su se 2017. na imanju njegove porodice, kad je Džesika nosila fenomenalnu venčanicu modne kuće Givenchy. Godine 2018. dobili su ćerku koju im je rodila surogat majka, a dve godine posle toga su dobili i drugo dete. Džesika kaže da joj je Italija kao druga kuća i da je imala sreće što je u brak ušla s muškarcem koji je ne guši već je podstiče da iskoristi sve svoje potencijale.

***

Bonus video: Poznate mame u borbi za starateljstvo nad decom

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram