Zimče iz „Vojne akademije“ je slomila srce zgodnom glumcu, dugo je nije bilo, a sad se pojavila u javnosti i jedva smo je prepoznali

Tijana Pečenčić
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sinoć se na jednoj reviji u Beogradu pojavila i glumica koja je bila zvezda serije Vojna akademija, a koju dugo nismo videli.

Glumica Tijana Pečenčić bila je među prisutnima na reviji italijanske kompanije „United Colors of Benetton“, koja je održana u saradnji sa agencijom Fabrika i u realizaciji Ambasade Italije i Italijanskog instituta.

Tijana Pecencic
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Tijana, koja je rođena u Beogradu 1986, osvojila nas je kao Zimče u seriji „Vojna akademija“ i od tada važi za jednu od najlepših glumica na našoj sceni.

Tijana Pecencic
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ona se sada pojavila u javnosti posle dužeg vremena  i mnogi je nisu na prvi pogled prepoznali. Zimče je blistala u šik teksas kombinaciji od glave do pete, koju je začinila crnim naočarima i crvenim karminom.

Zanimljivo je da je ona ranije u Hrvatskoj igrala u nekoliko serija i zbog toga je i u ovoj zemlji veoma popularna.

Tamo je našla i ljubav svojevremeno – njen bivši dečko je Janko Popović Volarić, slavni hrvatski glumac.

Njih dvoje su se upoznali na snimanju serije „Kud puklo da puklo“, a prvi put su se u javnosti zajedno pojavili 2015. godine, na Danima hrvatskog filma.

„Ona je jednostavno predivna osoba koja me je očarala svojom inteligencijom, ponašanjem, talentom, duhovitošću i lepotom“, izjavio je jednom prilikom Popović Volarić.

I Tijana je imala samo lepe reči o njemu.

„Bitno mi je da uz sebe imam čoveka koji će razumeti sve moje promene tokom dana i podržati me u tome. Mi se međusobno kritikujemo, hvalimo, govorimo jedno drugom sve i to bez zadrške“, istakla je ona dok su bili u vezi.

Ali kako se pisalo pre nekoliko godina, njih dvoje su se rastali iako su im mnogi predviđali brak, a razlog je bilo to što nisu uspeli da funkcionišu na daljinu – Janko živeo u Zagrebu, a Tijana u Beogradu.

Veza se ugasila posle nekoliko meseci, a Janko je ostao da pati.

Na jednom događaju u Zagrebu posle raskida on se pojavio sam, a na pitanje kako leči slomljeno srce, kazao je sledeće:

„Za to nema pomoći. Samo vreme može da pomogne“, rekao je ovaj veliki zavodnik, koji je bio u vezi i sa Jelenom Veljačom.

Inače, Tijana Pečenčić je glumu diplomirala na Akademiji umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Nebojše Dugalića.

Njen posao je vrlo zahtevan i to, između ostalog, traži i posebnu negu, o čemu je ranije govorila.

„S obzirom da se bavim poslom koji iziskuje stalno nanošenje šminke, pokušavam što više da odmaram lice. Volim prirodan izgled, stoga kada je reč o mom dnevnom beauty režimu, uvek se trudim da istaknem najlepše delove, kao što su oči i usne. Puder stavljam u tankom sloju i to samo gde je potrebno, nikad na celo lice, a korektorom prekrivam sitne nepravilnosti. Večernji make-up ipak je malo složeniji, ali dobitnu kombinaciju uvek čine crveni ruž i mačkasto iscrtana linija na kapcima – izgled koji podseća na Brižit Bardo. Nisam pobornik estetske hirurgije, ali nemam ništa protiv onih koji to čine, sve dok ne menjaju lični opis. Važnije je negovanje unutrašnjeg zadovoljstva i sreće“, rekla je Tijana koja je pre nekoliko godina skratila svoju dugu kosu.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram