Žene u Srbiji su pre 20 godina sekle vene na „Zabranjenu ljubav“, a zanemeće kad vide kako Žade sad izgleda

Foto:promo

Neprolazna lepota.

Brazilsko-marokanska serija „O Clone“ koja se emitovala početkom dvehiljaditih, sa srpskim prevodom „Zabranjena ljubav“, bila je jedna od omiljenih dramskih sapunica iz tog vremena. Egzotična lepota Marokanke Žade, njena sudbinska ljubav sa bogatim Brazilcem Lukasom i živopisna muzika i kadrovi iz Rio de Žaneira, Fesa i Marakeša hipnotisali su tada žensku publiku.

Danas, 20 godina kasnije, za neke od likova iz ove serije vreme kao da je stalo. Naročito za glavnu junakinju koju je igrala Đovana Antoneli.

Đovana Antoneli i Murilo Benisio (Žade i Lukas)

Foto:promo

Kada pogledate aktuelne fotografije Đovane Antoneli, odmah shvatite da vreme nema nikakvu moć nad lepotom ove glumice. Zvezda sada ima 47 godina, majka je troje dece i veoma je aktivna na društvenim mrežama. Sa partnerom iz serije koji je igrao Lukasa zabavljala se od 2001. do 2005, upravo zbog njega je ostavila svog prvog muža Rikarda Medinu i u tom periodu je sa Benisijom dobila prvo dete. Veza se, međutim, nije završila brakom, a Đovana se 2007. udala za američkog biznismena Roberta Lokasija. Brak je, međutim, okončan iste godine, a Antoneli je nekoliko godina kasnije, u vezi sa rediteljem Leonardom Nogeirom dobila blizance.

Murilo Benisio, koji je u „Zabranjenoj ljubavi“ glumio Lukasa, Dioga i Lea, ne samo da je i dalje uspešan u karijeri na televiziji, već radi i u pozorištu. Kritičari ga smatraju jednim od najboljih glumaca brazilske televizije, pa je tako dobitnik brojnih nagrada za svoj rad. Pre Đovane je bio u braku sa brazilskom glumicom Alesandrom Negrini, a posle je ostvario nekoliko ljubavnih veza. Trenutno je singl i verovatno ga ne biste prepoznali.

Vera Fišer (Ivet)

Foto:promo

Vera Fišer je bila Mis Brazila 1969, ima 71 godinu, ali ne žuri da stari. I za nju vreme kao da je stalo. U seriji je igrala Lukasovu vatrenu i otresitu, ali dobronamernu maćehu Ivet, a danas uživa u slobodnom vremenu i deli spektakularne fotografije sa svojim fanovima, u modernoj odeći ispred luksuzne vile, sa putovanja, iz prirode, restorana…

Letisija Sabatela (Latifa)

Foto:promo

Prelepa Letisija Sabatela je majka odrasle ćerke. Ona je vegetarijanka i nastavlja da glumi u raznim televizijskim emisijama i filmovima. Teško je poverovati, ali prijateljski raspoložena Latifa, prodornog pogleda, odigrala je u karijeri i nekoliko negativaca. Pogledajte na primer sapunicu Way of the Indies pa ćete se i sami uveriti. Malo je reći da i danas izgleda zanosno kao i pre. Ima 52 godine.

Dalton Vig (Said)

Foto:promo

Said je bio ljubomorni i ambiciozni suprug Žade, a igrao ga je Dalton Vig, u privatnom životu i ljubavnim pohodima ne zaostaje za kolegom Murilom Benisijem po broju osvojenih srca. Zanimljivo je da je Said u to vreme bio toliko privlačan ženskoj publici, da su mnoge obožavateljke bile protiv toga da ga glavna protagonistkinja napusti zbog Lukasa. Posle serije je nastavio da se bavi glumom, a 2013. se čak pojavio i u nekoliko epizoda HBO serije The Business. Za njega se slobodno može reći da stari kao vino.

Danijela Eskobar (Maiza)

Foto:promo

Eskobar je davno glumačku karijeru stavila u drugi plan, ali je nastavila da se aktivno bavi javnim poslom kao TV voditelj i čak ima emisiju koju režira. Godinama unazad živi u Kaliforniji. Dvaput se udavala i ima sina koji je takođe glumac. Ima 54 godine, a u seriji je glumila Lukasovu nesrećnu suprugu Maizu koja u jednom trenutku, da bi mu se osvetila zbog godina neuzvraćenje ljubavi, ulazi u vezu sa Saidom.

BONUS VIDEO: Srpkinja u teleneovelama

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram