Darija Kisić u ljubičastom hidžabu kao da je ispala iz serije koju smo obožavali

Darija Kisić Foto: Milos Tesic/ATAImages

Ministarka poštuje kulturu i običaje domaćina.

Darija Kisić Tepavčević, ministarka za brigu o porodici i demografiju, boravi u poseti Iranu, a svoje pratioce na Instagramu juče je oduševila svojim stajlingom.

Ona je jedna od najprimećenijih žena na našoj političkoj i uopšte javnoj sceni, a i ovog puta je pokazala da najviše pažnje ume da privuče svojim modnim izborima.

Uz poštovanje prema tradiciji zemlje u kojoj se obrela, ministarka je odabrala hidžab u svetloljubičastoj nijansi, i time dopunila elegantnu haljinu u istoj boji.

„Zadovoljstvo mi je što sam imala priliku da u razgovoru sa potpredsednicom Islamske Republike Iran za pitanja žena i porodice Enzih Khazali u Teheranu predstavim mere populacione politike Republike Srbije koje su, na radost svih nas, počele da daju dobre rezultate. Iskreno verujem da će razmena znanja i iskustva, novih istraživanja i primera dobre prakse biti veoma značajni za dalju saradnju i poboljšanje demografske slike obe zemlje“, istakla je ministarka u objavi na Instagramu, ispod koje su se ređali i komplimenti na račun njenog upečatljivog stajlinga.

Podsetimo, svojevremeno je svojim gostovanjem u Iranu veliku prašinu u domaćoj javnosti podigla tadašnja predsednica parlamenta Maja Gojković, koja je za tu priliku odlučila da pokrije glavu tradicionalnim crnim hidžabom.

S druge strane, ovo izdanje Darije Kisić potpuno je u skladu sa običajima zemlje koju je posetila, bez karikiranja koje su zamerali Gojković, a mnoge je na društvenim mrežama podsetilo na nekada omiljenu brazilsku seriju u Srbiji koja prati islamsku kulturu – Zabranjena ljubav (u originalu “ O Clone“). Prisetite se kako likovi iz Zabranjene ljubavi izgledaju danas.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram