Žene sa domaće estrade koje imaju dosta mlađe partnere

Verica Rakočević, Goca Tržan i Anabela Đogani Foto: Goran Srdanov/Nova.rs, Goran Srdanov/Nova.rs, Antonio Ahel/ATAImages

One ne mare za godine.

Ko kaže da velika razlika u godinama može praviti problem kada je ljubav u pitanju? Na domaćoj javnoj sceni možemo i te kako dokazati da ljubav ne zna za godine, jer je toliko poznatih parova kojima godine nisu stale na put ljubavi.

U nastavku vam izdvajamo najpoznatije Srpkinje sa javne scene koje imaju dosta mlađe partnere.

Modna kreatorka Verica Rakočević u braku je sa 35 godina mlađim muzičarom Veljkom Kuzmančevićem. Njh dvoje su mnogo puta isticali da su srodne duše, kao nokat i meso iliti popularnije rečeno jedna duša, a dva tela. Iako je među njima ogormna razlika u godinama, i mnogo im nisu predviđali opstanak u ljubavi, oni i dalje uživaj u sreći i skladnom odnosu.

Folk pevačica Goga Sekulić se krajem 2016. godine tajno udala za 15 godina mlađeg džiju-žicu majstora Uroša Domanovića, sa kojim ima sina. Domaći mediji su pisali nedavno da se ovaj par nakon šest godina razvodi, međutim, pevačica to nikada nije potvrdila.

Pevačica Goca Tržan u braku je od 2015. sa Rašom Novakovićem koji je od nje mlađi 14 godina. Zanimljivo je da se pevačica nakon šest godina braka sa suprugom Rašom Novakovićem zavetovala na večnu ljubav i pred Bogom u jednom crkvi u Beogradu.

Anabela Atijas, posle razvoda od Gagija Đoganija, bila je u još jednom braku, i to sa 11 godina mlađim Andrejem Atijasom, sa kojim se razvela, ali sa kojim je ostala u dobrim odnosima.

Pevačica je nedavno izjavila da se ona i Andrej sada nalaze negde „na pola“ između braka i obične veze, kao i to da joj je „papir“ stvarao teskobu i da bi je bilo strah da ponovo potpiše nešto.

Razlika u godinama između Elene i Jugoslava Karića je sedam godina. Čak 16 godina su bili u braku koji se nedavno okončao, mada nisu sve spone između Elene i Jugoslava pokidane. Večno će ih vezivati sin Simon, ali i neke nekretnine, bar u dogledno vreme. Iako su posle razvoda prodali vilu na Kosmaju, bivši par i dalje deli kuću u Ljutoj.

***

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram