Žena s kojom Nenad Jezdić ima četvoro dece je misterija: Niko ne zna kako izgleda

nenad jezdić
Nenad Jezdić Foto:Ivan Dinić/Nova S

Njihovih zajedničkih fotografija sa nekog događaja - nema.

Koliko rado pokazuje svoj raskošni talenat pred glumačkom publikom, Nenad Jezdić toliko ljubomorno čuva svoj privatni život.

Poznato je da Nenad ima suprugu Saru s kojom ima četvoro dece, ali ona se skoro nikad ne pojavljuje u javnosti.

Njihovu zajedničku fotografiju sa nekog događaja u prestonici praktično nije moguće naći.

U jednoj od retkih situacija Nenad je otkrio poneki detalj o svom braku. Njih dvoje danas žive na velikom imanju nadomak Valjeva, ali početak im nije bio lak.

„Kad smo supruga i ja prvo dete stvarali, kad smo se venčali i počinjali porodični život, mi smo imali jedan tanjir i jednu viljušku. Ona viljušku, a ja tanjire… ili obrnuto, svejedno. Poenta je da smo mi to sve želeli i da smo verovali u to. Treba verovati. Ljubav ne možeš da osetiš ako ne veruješ. A bitno je da to osetiš jer sva zadovoljstva dolaze iz ispunjenosti čoveka ljubavlju za svog bližnjeg i iz one ljubavi koju dobija od njega”, rekao je Nenad.

Otkrio je i šta je sebi kazao na dan venčanja.

“Kada sam rekao ‘da’, da li u crkvi, pred svedocima, u opštini, sećam se svoje prve pomisli: ‘Sad daj sve od sebe da ovo tvoje ‘da’ nikada ne bude ukaljano’. Biti vitez, biti čojstven, sve žene pored sebe držim kao malo vode na dlanu… To je nešto čime se ja vodim. Ona ne voli da je spominjem ni po statusu koji uživa u našoj bračnoj zajednici, a kamoli ime da joj izgovorim. Ona je u ovoj priči ja, a ja sam ona. To je suština bračnog života”, kazao je Nenad.

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram