Ćerka Žarka Lauševića krije se od javnosti, promenila prezime da bi se zaštitila

Žarko Laušević Foto:Vesna Lalić

U braku je sa poznatim muzičarom.

Žarko Laušević ima troje dece. Sa prvom suprugom Majom ima ćerku Asju i sina Dušana, a iz drugog braka sa Anitom ima Janu. Njegova deca nikada se nisu eksponirala u javnosti, a najstarija ćerka, kako bi se zaštitila, čak je promenila i prezime.

Asja se bavi fotografijom, a na njenim slikama često se mogu videti predeli iz Crne Gore,  rodne zemlje njenog oca. Tamo je upoznala i sadašnjeg supruga, muzičara Nikolu Boškovića. Oni su se venčali 2014. godine, a potom su se preselili u Ameriku, gde je Asja provela najveći deo svog detinjstva, a gde i danas žive.

Iako nije davala intervjue o privatnom životu, ipak se ponešto o njoj zna, iz Nikolinih izjava za crnogorske medije.

„Engleski koristim mnogo više nego crnogorski poslednjih osam godina. Ne pretendujem da osvajam američko tržište, ali sigurno će mi biti drago kada moji prijatelji budu slušali muziku i na engleskom i na crnogorskom jeziku“, rekao je Nikola u intervjuu za Vijesti.

Nikola je završio ETF u Podgorici, a tada nije ni slutio da će ga život odvesti preko okeana.

„A onda sam upoznao suprugu koja živi u Čikagu. Veza na daljinu je uvek komplikovana, ali nas dvoje smo tome bili veoma posvećeni. Kada sam prvi put otišao kod nje u Ameriku, jedna stvar kod te zemlje me je posebno privukla – raznovrsnost. Toliko različitih ljudi funkcioniše u okviru jednog velikog sistema koji poštuju, što je za mene bila fascinantna pojava“, rekao je Nikola.

On je u Americi promenio nekoliko poslova, da bi se na kraju zaposlio u kompaniji Apple. Mada je zadovoljan i na privatnom i na poslovnom planu, crnogorskim medijima je otkrio da mu osim porodice i prijatelja najviše nedostaje bend.

„Sigurno da u Americi ima boljih bendova od našeg, ali među nama se stvorila savršena hemija kada sviramo i za to ne postoji zamena. Radujem se svakom dolasku u Crnu Goru da bih, između ostalog, svirao sa svojim bendom“, kaže zet Žarka Lauševića za crnogorske medije.

***

BONUS VIDEO: Šajlo Džoli Pit – Ćerka Anđeline Džoli je najslobodnije dete Holivuda

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram