„Žena mačka“ tvrdi da se nije operisala, a ima sliku iz mladosti da to i dokaže

Žena mačka
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kaže da je drugi fotošopiraju.

Džoslin Vildenštajn (82), koju svet zna kao „ženu mačku“ zbog izgleda posle plastičnih operacija, tvrdi da se nikad nije operisala. Ona je u bizarnoj izjavi optužila druge ljude da su fotošopirali njene slike. Da bi to navodno dokazala, ona je objavila svoju fotografiju iz tinejdžerskih dana, što je čudan potez s obzirom na to da se baš u poređenju s tim periodom života njeno lice drastično promenilo i to ne zbog godina i starenja.

„#tbt to sam ja #jocelinvildenstein na časovima baleta u Švajcarskoj sa 15 godina – pa bi možda trebalo da prestanete da spekulišete o mom imidžu! Pritisnite stop! Prestanite molim vas i prestanite sa fotošopiranjem mojih slika jer svi grešite“, napisala je pored svoje fotografije.

Uprkos ogromnoj količini navoda i izveštaja o brojnim hirurškim zahvatima kojima se ova žena podvrgla, ona ​​je uvek poricala bilo kakvu sugestiju da se operisala. U jednom intervjuu je čak rekla da se s godinama izgubi svežina, ali da su joj oči, obrazi, nos isti kao kad je bila mlada, samo da je tada bila lepša.

„Kada smo mladi, postoji izvesna svežina koju gubimo sa godinama. Ali i dalje nalazite iste oči, iste visoke obraze ili isti nos. Mislim da sam bila lepša.’

***

Bonus video: TOP 10 lepotica bez šminke

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram