Žena Hulk! Transformacija Elle Dvornik za godinu dana je neverovatna

Ela Dvornik Foto: Instagram/elladvornik

Ubacila je u petu brzinu i vidi šta se desilo!

Ella je za godinu dana intezivnog vežbanja uspela da transformiše svoju figuru, a na svom Instagram profilu je objavila fotografiju na kojoj je svojim pratiocima otkrila da već godinu dana naporno trenira.

Transformacija koju je pokazala pozirajući u kratkom topu i gaćicama, na fotografiji na kojoj se vidno ističe njen sada isklesan stomak oduševila je fanove, a na drugoj fotografiji je prikazala kako je izgledala pre godinu dana kada je krenula intezivno da trenira.

„Vrijeme je da se ubacimo u petu brzinu. Još malo pa će bit točno godinu dana od kad sam krenula trenirati. Krenula sam točno 30.7 usred ljeta što nije baš tipično, ali nisam požalila ni dan“, dodala je Ela ispod objave.

Njeni pratioci nisu ostali ravnodušni na ovu promenu, pa su komentarisali kako je sada „žena Hulk“ i „Wow, brutalna transformacija“.

Ni njena majka Danijela nije ostala imuna na poduhvat svoje ćerke pa joj je napisala, „Bravo ljube, tako triba.“

Pre nekoliko meseci Ella je podelila fotku iz vremena kad je bila tinejdžerka i kada je imala 42 kilograma i napisala je da se tada izgladnjivala kako bi došla do željene težine, a sada je počela da jede kako bi dobila telo kakvo želi.

„Pa evo da vam objasnim što se tu dešava. Ja istovremeno gubim kilograme i gradim mišiće. Nije mi cilj biti 42 kile s krevetom, prošla su me vremena kad sam mislila da je mršavo super, međutim da bi izgradila tijelo kakvo želim, moram smanjivati i postotak masti u tijelu. To se radi istovremeno. Ja sam daleko od cilja, a cilj nije da budem štapić, cilj je da budem jača. I iako sam manja sa kilama, ako nastavim ovako radit, kile će krenuti gore, ali one dobre kile, kile koje i želim tako da vjerovali ili ne, sad moram jest više nego što sam ikad prije jela i vjerujte mi to mi je teže od odlaska na trening“, napisala je Ella kada je počela s treninzima.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram