„Zbog plastične operacije sam se navukla na lekove“

Džejmi Li Kurtis
Džejmi Li Kurtis, Foto: Gian Mattia D'Alberto / LaPresse / Profimedia

U novom intervjuu, Džejmi Li Kurtis zvezda horor filma ''Halloween Kills'', zvezda se dotakla i njenog oporavka od zavisnosti od opijata, za koju je rekla da je izazvana kozmetičkom procedurom.

Džejmi Li Kurtis zna ponešto o efektima plastičnih operacija i o pritisku da budeš savršena – a posledice idu mnogo dalje od poljuljanog samopouzdanja, prenosi Shape.

„Probala sam plastičnu operaciju i nije bila uspešna. Navukla me je na vikodin. Sada sam već 22 godine trezna. Aktuelni trend filera i korekcija, i opsesija filterima, i svim onim stvarima koje radimo kako bi se ulepšali za sastanak na Zoom-u – brišu lepotu mnogih generacija. Nakon što jednom uradiš nešto na licu, nema povratka“, rekla je Džejmi u jednom intervjuu.

Još 2019. godine je u intervjuu za The New Yorker podelila da je u toku snimanja filma ‘Perfect’ 1985. godine čula kako je kamerman rekao „Neću da je snimam danas“, i to zbog njenih otečenih očiju – nakon čega se osećala veoma nesigurnom.

„Odmah nakon tog filma otišla sam i uradila korekciju na očima. Tada sam otkrila vikodin, i moj krug zavisnosti je počeo sa tim.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jamie Lee Curtis (@curtisleejamie)

Takođe je izjavila da je provela deset godina skrivajući svoju zavisnost od voljenih osoba, čak je krala i tablete od svoje sestre – pre nego što je otišla na prvi sastanak za zavisnike 1999. godine.

U intervjuu za Fast Company, istakla je svoje čvrste stavove po pitanju lošeg uticaja društvenih mreža na mlade ljude.

„Koristim društvene mreže da bih nešto prodala i da promovišem stvari koje mi znače. Tačka. Sve ostalo je rak. Nikada nisam pročitala nijedan komentar. I verujem da mogu i da se bavim ovim poslom i da imam privatan život… Po prirodi sam vrlo prijateljski nastrojena, ali imam vrlo jasne granice kada je u pitanju deljenje onlajn.“

Uz sve to, ipak i ona podržava jedan poseban oblik društvenih mreža koji joj povećavaju serotonin.

„Volim da gledam prosidbe na TikToku, poput fleš-mob prosidbi. Dok sam u Mađarskoj snimala film, sama i daleko od kuće, jednostavno bih vreme provodila u sobi gledajući prosidbe i venčanja“, rekla je Džejmi.

***

Bonus video: Poznate mame u borbi za staraljestvo nad decom

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram