FOTO Sinovi Britni Spirs nas podsećaju koliko smo stari

Poznati 07. okt 202110:12 > 11:01
Foto: GIULIO MARCOCCHI / INSTAR Images / Profimedia

Koliko vreme brzo prolazi, nekad nam najbolje pokažu poznate ličnosti. Sinovi Britni Spirs, 16-godišnji Šon Preston i 15 -godišnji Džejden Džejms Federlajn su već odrasli mladići. To je jasno na novim fotografijama koje je u utorak na Instagramu objavio prijatelj njihovog oca.

Britni je svoje sinove uspela da sačuva od javnosti, tako da su mnogi bili iznenađeni kada su ih videli u medijima posle više godina.

Pozirali su sa Edijem Moralesom, prijateljem njihovog oca Kevina Federlajna, koji im se zahvalio na podršci u najtežim vremenima.

„U vreme tugovanja, kad znate da imate porodicu, onda vredi živeti ..Moji rođaci su bili manji od moje ruke, a sada na delu vidim koliko je Bog veliki“, napisao je Morales.

Dok su Britnini sinovi provodili vreme sa ocem, ona je objavila čudan video u kome se činilo da se šali o tome da će dobiti novo dete.

Britni i Kevin upoznali su se u proleće 2004. godine i verili se tri meseca kasnije u julu. Par se venčao u septembru te godine. Prvog sina su dobili 2005. godine, a drugog 2006., mada je Britni kasnije te godine zatražila razvod od Kevina.

Pevačica je izgubila slobodu 2008. godine, nakon incidenta u kojem je odbila da vrati dečake Kevinu, kada je on došao na red da se brine o njima. Nakon što je policija stigla u njenu kuću, stavljena je na prisilno psihijatrijsko lečenje, a zatim i pod strogo starateljstvo svog oca.

Nakon apela fanova i dugogodišnje mučne borbe, Britni se konačno oslobodila starateljstva prošle nedelje.

***

Bonus video: Šajlo Džoli Pit – Ćerka Anđeline Džoli je najslobodnije dete Holivuda

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram