„Zatrudnela je sa 16 godina na Kosovu“: Influenserka Bidžovan otkrila potresnu istinu o sebi u videu koji se gleda bez daha

Foto: Youtube/bidzovan

Influenserka Biljana Stojiljković ispričala je detalje o svom životu.

Biljana Stojiljković poznatija kao Bidžovan je naša jutjuberka i influenserka. Ona je slavu stekla kačeći kratke komične klipove na društvene mreže koji su joj vremenom doneli veliki broj pratilaca. Bidžovan je pre tri godine ugasila svoj Instagram profil zvog toga što joj se kako ona tvrdi „svašta dešavalo u privatnom životu“.

U međuvremenu se vratila na društvene mreže i ponovo oduševila pratioce svojom iskrenošću. Naime, ona je u svom poslednjem videu otkrila da je njena biološka majka ostavila odmah po rođenju.

Takođe je ispričala kako je njena majka pokušala devedesetih godina da abortira, te je pristajala na razne metode, ali nakon bezuspešnih pokušaja, ona je odlučila da rođenu ćerku ostavi.

Ona je priznala kako je bezbroj puta imala suicidne misle i video je posvetila onima koji sada kroz to prolaze.

„Ja sam nebrojano puta guglala kako da se ubijem… Izlazilo mi je kako da režiram sopstveno ubistvo da ispadne kao ubistvo, a ne samoubistvo“, izjavila je ona u videu i dodala:

„Postoji jedna žena, koja je ostala trudna sa 16 godina, živela je na Kosovu devedesetih, svi znamo kakva je situacija bila tamo. Ona je devet meseci pokušavala da abortira, skakala je sa visine, terala brata da joj gazi stomak, nije uspela da abortira. Kada se porodila, logično da dete nije zadržala. To dete sam bila ja. Ja sam ostavljena po rođenu od svoje biološke majke… Ja sam odlučila nakon svega da je upoznam, ja zaslužujem svoje poreklo, svoju istoriju, ja kao ja, želim da znam, to što je neko tada učinio, nije meni učinio, sebi je učinio. Neko se odrekao svog deteta, ja zbog toga neću sebe žaliti. To iskustvo je najveći blagoslov. Ljubav je izbor“, zaključila je Bidžovan.

Mnogi su joj se u komentarima zahvaljivali na ovom inspirativnom videu koji je mnoge doveo i do suza.

„Ceo video sam gledala otvorenim ustima dok nisi rekla ‘volim te’. Tada sam krenula da plačem. Naglas. Ovaj video, bez preterivanja, zaslužuje da se emituje na televiziji i deli svuda po netu da ljudi vide da nisu sami, nisu čudni i nisu ludi ako se ne osećaju okej. Napisala bih svašta, ali reći ću samo hvala. Ovo je definitivno nešto što mi je trebalo. Šaljem zagrljaj.. i da, volim i ja tebe.“

„Uhh…toliko toga mi je u mislima, ali želim da ti kažem jedno ogromno BRAVO! Hvala ti što si podelila ovo sa nama, pomoglo je na toliko puno nivoa. Mislim da ću se vraćati ovom videu više puta i pokazivati svim bliskim osobama…“

***

Bonus video: Intervju Tamara Rudić / Somborske šnajderke

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram