Zašto Kejt Midlton nikada ne nosi lak za nokte

Foto: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kad god se vojvotkinja od Kembridža negde pojavi, ljudi komentarišu kako je sve na njoj savršeno - odeća, frizura i šminka, sve pod konac. Zato se mnogi pitaju šta je sa manikirom?

Jedini put kad je vojvotkinja uslikana sa lakom, bilo je na njenom venčanju. Čak i tada je nosila gotovo potpuno providnu, svetloroze nijansu koja se ni ne vidi. Iako bi lako bilo zaključiti da je Kejt jednostavno jedna od onih žena koje ne vole da lakiraju nokte (mada, teško da bi ona to sama radila) pravi razlog zašto nikad ne nosi lak ne leži u njenom stilu, već u strogim pravilima kraljevske porodice, piše Refinery29.

Foto: James Whatling / Splash / Profimedia

Osim kratkih suknji i dekoltea, kraljevska porodica smatra da su jarki lakovi za nokte takođe neprimereni! Iako lak deluje kao savršen dodatak negovanoj ruci koju krasi džinovski dijamant poput Kejtinog, ispostavilo se da kraljica baš i nije fan lakova.

Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Zanimljivo je da Kejt ima mesečni budžet od 37.728 funti isključivo za ulepšavanje. Polovina tog novca odlazi na kosu (jer te lokne se ne stvaraju same od sebe) a ostatak na tretmane lica, šminku i – manikir, koji se završava na sređivanju zanoktica, turpijanju noktiju i hranljivom pakovanju za ruke. Od laka ni traga ni glasa.

***
Bonus video: Joga lica za početnika

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram