Zašto je Melanija htela deci u Africi da pošalje ogledala

Melanija Tramp
Melanija Tramp, Foto: SMG / Zuma Press / Profimedia

U novoj knjizi bivša pomoćnica Melanije Tramp, Stefani Grišam tvrdi da je nekadašnja prva dama Amerike htela da pošalje velika ogledala deci u afričkoj zemlji Malavi.

Stefani je napisala da je Melanija Tramp nakon puta u Malavi u oktobru 2018. godine osećala inspiraciju i želju da pošalje ogledala, prenosi Bet.com.

„Čim smo se vratili u SAD, želela je da školi pošaljemo velika ogledala. Moramo da pošaljemo ta ogledala. Deca moraju da vide kako izgledaju i da su veoma jaka i lepa.“

U knjizi Stefani Grišam koja se zove ‘I’ll Take Your Questions Now: What I Saw at the Trump White House’, ona tvrdi da je tokom obilaska Osnovne škole “Čipala“ njena pratnja bila iznenađena kada su deca izvadila svoje telefone tražeći da se slikaju zajedno da bi ‘mogli da vide kako izgledaju’.

Grišam je takođe navela da iako je gospođa Tramp insistirala da se slika sa decom, njen zahtev je ipak bio odbijen od strane Lindzi Renolds, koja je u tom trenutku bila vođa personala. Kancelarija savetnika Bele kuće takođe je utvrdila da je njen zahtev da se pošalju ogledala samo dodatna ‘obaveza’.

“Naravno, nikada nisam ni pomislila da bi to mogla biti istina, jer je Lindzi nekoliko puta podelila sa mnom da bi to bila noćna mora za PR – manekenka koja afričkoj deci šalje ogledala”, napisala je Grišam.

“Svi u Beloj kući su smatrali da su eksperti za komunikacije – priča mog života.”

***

Bonus video: Šiške poznatih lepotica

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram