Zašto je Hari Stajls miljenik žena

Harry Styles Foto:David Mirzoeff / PA Images / Profimedia

Britanski pevač i nekadašnji član benda One Direction, nalazi se u žiži javnosti od kada je započeo solo karijeru. Stajls se ne uklapa u konvencijalni kalup pop pevača, već svojim izgledom, muzikom i senzibilitetom redefiniše pop muziku i modu za muškarce. Žene širom sveta lude za njim, dok muškarcima ništa nije jasno. Šta je to u vezi dvadesetosmogodišnje pop zvezde što ga čini tako neodoljivim i jedinstvenim?

Samopouzdanje i harizma

Bez obzira na to da li nastupa pred nekoliko stotina hiljada fanova, ili ide u popodnevnu šetnju mirnim Londonskim ulicama – Hari uvek deluje sigurno u sebe. Njegovi pokreti, govor tela i način na koji se odnosi prema fanovima odaju utisak neverovatnog samopouzdanja, koje je uvek seksi.

Harry Styles Foto:Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Britanski pevač ima besprekoran stil i izgled, ali bi sve to palo u vodu da on nije siguran u sebe. Harizma i samopouzdanje izgleda da su presudni kriterijumi kada se žene pitaju, a Hari ima milion fanova širom sveta koji ga smatraju simbolom harizme. Žene su padale u nesvest i kada je bio član benda One Direction, a mnogi kažu da je pronašao sebe tek sa početkom solo karijere u 2017. godini.

Ruši stereotip o tome kako muškarac treba da izgleda

Kada je nakon ovogodišnje Evrovizije ceo svet poludeo za frontmenom italijanske grupe Maneskin Damjanom Davidom, bilo je jasno da konvencionalni mačo muškarci nisu više miljenici žena. Pa, možda nikada nisu ni bili, ako se setimo Dejvida Bouvija, Princa, Majkla Džeksona koji nisu mnogo razmišljali o tome šta društvo očekuje od njih.

Ovaj fazon pokupio je i Hari, koji svojim stavovima i stilom inspirisanim sedamdesetim ruši stereotip o izgledu muške pop zvezde. Neki su bili oduševljeni a drugi šokirani njegovim nedavnim fotografisanjem za britanski Vogue, gde je pozirao u haljini, sa nalakiranim noktima i interesantnom šminkom. Iako se ovo nije dopalo baš svim ženama, mnoge su komentarisale da je Hari podjednako muževan čak i kada stavi rumenilo i obuče ženske čarape.

Nije nadmen i ume da se našali

Poznati su često na meti kritika zbog neprimerenog ponašanja prema fanovima, novinarima ili saradnicima, međutim, ovo nije slučaj sa Harijem. U raznim prilikama, pevač se trudi da obraduje svoje fanove i da se uveri da su oni dobro. Tokom nekoliko svojih koncerata, Stajls je zapravo prekinuo nastup kada je video da nekom u publici nije dobro.

Pomaže im tako što im dobaci flašicu vode, šalje obezbeđenje da im pomogne, pa čak i strpljivo čeka da dobiju pomoć koja im je potrebna pre nego što nastavi da peva.

Stajls je poznat i po tome da ume da zasmeje publiku u svojim gostovanjima i intervjuima, i uvek ostaje veran sebi. Nema problem da se našali na svoj račun,  a kada tome dodate i besprekoran britanski akcenat – kako i ne pasti u nesvest?

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram