Zapanjujuća transformacija supermodela u beskućnicu

Poznati 04. mar 202213:27 > 13:48
Loni Vilson Foto: Chaos / BACKGRID / Backgrid USA / London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Bivša žena zvezde kultne serije 'Čuvara plaže' Džeremija Džeksona, bivša manekenka Loni Vilison već nekoliko godina je beskućnica, a njene nove fotografije iz Los Anđelesa obišle su svet.

Loni Vilison i Džeremi Džekson bili su pravi ‘power couple’ i svi su želeli da izgledaju kao oni.

Loni Vilison, Foto: Chaos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bivša fitnes manekenka koju smo najčešće viđali u kupaćim kostimima, je beskućnica skoro šest godina, a ponovo se pojavila u jednom delu Los Anđelesa.

Loni je viđena kako gura kolica za kupovinu puna svojih stvari, dok se povremeno zaustavljala kod kanti za otpatke u turističkom delu grada na plaži – u potrazi za hranom.

Loni Vilison, Foto: London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ova 38-godišnjakinja, nekada devojka sa naslovnih strana časopisa, je skoro neprepoznatljiva dok su slojevima odeće, bosa i sa cigaretom u ustima luta gradom.

Loni Vilson, Foto: London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia*

Loni Vilson, Foto: London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Njene nove fotografije predstavljaju oštar kontrast nekada vrlo glamuroznom životu.

Pre samo sedam godina, živela je holivudski san, bavila se modelingom i pojavljivala se na crvenim tepisima na velikim i važnim događajima zajedno sa svojim momkom Džeremijem Džeksonom, za kog se udala 2012. godine.

Loni Vilson, Foto: Chaos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što je postala zavisna od droge, zapala je u tešku muku i poslednjih šest godina spava na ulicama naselja Venecija, gde je problem beskućništva dostigao kriznu tačku poslednjih godina i grad Los Anđeles je u sve većem problemu.

Loni je beskućnica od 2016. godine.

Loni Vilson, Foto: APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ona je navodno patila od zavisnosti od ‘kristal meta’, a imala je i različite psihičke probleme.

Ubrzo nakon što je pronađena, rekla je za The Sun da joj je ‘u redu’ i da nije imala nikakav kontakt sa Džeksonom poslednjih godina.

„Nisam razgovarala sa Džeremijem. Ne želim da pričam sa prijateljima, dobro mi je. Ne želim da mi iko pomogne”, rekla je Loni tada.

Loni je bila udata za Džeremija od 2012. do njihovog burnog razvoda 2014. Jednom je optužila glumca da je bio vrlo nasilan, te da je u besu pokušao da je zadavi.

Insistirala je tada da „može da živi sama“ i da ima „sve što joj treba upravo ovde“, u losanđeleskoj Veneciji.

Loni Vilson, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„Nemam mobilni telefon. Imam hranu i imam gde da spavam. Tu i tamo dobijem novac i ima hrane u kanti i blizu prodavnica. Ovde ima mnogo toga“, rekla je.

Pre nego što je nestala u oktobru 2018. godine, Loni se otvorila o svom tragičnom psihičkom padu iu jednom intervjuu.

Novinari su uspeli da lociraju Loni na prometnoj deonici u Zapadnom Holivudu, gde se ponovo srela sa prijateljicom i bivšom manekenkom Kristin Roseti.

Loni je tada objasnila da je njen nesrećni put do beskućništva počeo 2016. godine kada je izgubila posao asistenta u centru za estetsku hirurgiju u LA-u.

Zatim je tvrdila da je kratko radila za prodavca nekretnina koji je odbio da joj plati, što je samo doprinelo njenim finansijskim, mentalnim i emocionalnim problemima.

Takođe je istakla da je počela da pati od sve teže mentalne bolesti zbog koje je sama sebe ubeđivala da je u stanu u kom je žievla – muče strujom. U nemogućnosti da plati račune ili da zadrži posao, Loni je, na kraju, izbačena iz svog stana u Zapadnom Holivudu i primorana da živi na ulici.

„Izgubila sam dva posla i sve se raspalo. Prošle su dve godine, od tada sam na ulici“, otkrila je ona.

Loni Vilson, Foto: APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Njene teškoće su se gomilale godinama nakon njenog razvoda od Džeremija.

„U to vreme, već sam se razvela od Džeremija. Nisam imala nikakav kontakt sa njim. Sva sr**a koja mi se desila su bila je**no luda.“

U to vreme, zbog intervjua, Loni je ponuđena šansa i stručnost specijaliste za odvikavanje od narkotika Larija Marinelija i suosnivač je kompanije koja pomaže porodicama u krizi zbog zloupotrebe supstanci i mentalnog zdravlja.

Lari je ponudio da besplatno pomogne Loni i čak joj je izložio detaljan plan lečenja kako bi se bezbedno borila sa svojim demonima i vratila svoj život na pravi put.

Nažalost, Loni je odbila lečenje i vratila se na ulicu za manje od 24 sata, gde se nalazi i danas.

***

Bonus video: Poznate mame u borbi za starateljstvo nad decom

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram