Adrijana Lima pokazala svoj stomačić, ali svi gledaju u lice

Adrijana Lima,

Adrijana Lima jedna je od najlepših žena sveta i skoro je objavila celom svetu putem TikTok videa da je ponovo trudna. Naime, ona je letos proslavila svoj četrdeseti rođendan, penzionisala se zvanično i napustila Viktorijine anđele, a sada čeka svoje treće dete.

Zanosna brazilska manekenka je već neko vreme u ljubavnom odnosu sa Andreom Lemersom i sa njim čeka prvo njihovo zajedničko dete.

Ona je bila gost revije brenda Balmain koja se održala u sklopu Nedelje mode u Parizu, a Adrijana je tom prilikom brojnim fotoreporterima premijerno pokazala svoj trudnički stomačić. Ova trudnica je crvenim tepihom prošetala u uskoj crnoj haljini sa providnim detaljima i šarama poput paukove mreže – koja joj je savršeno istakla novostečenu figuru.

Adrijana Lima, Foto: J.M. HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Ceo autfit upotpunila je zlatnim sandalama i efektnim, krupnim nakitom na rukama.

Adrijana Lima, Foto: J.M. HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Ipak, pored trudničkog stomaka u koji su svi gledali, niko nije mogao da skine pogled sa njenog lica – i mnogima je delovala neprepoznatljivo. Ona ni ne krije da se, kao i mnoge druge zvezde, podvrgla nekim estetskim korekcijama i filerima, te je vrlo moguće da je zbog trudnoće i nadutosti i naduvenosti lice koju ona sa sobom nosi – to sve istaknuto u prvi plan.

Svakako, šta god da je slučaj, ne možemo poreći koliko je Adrijana prelepa i i dalje je među fatalnijim ženama na crvenom tepihu.

***

Bonus video: Modni trikovi koje možemo da ukrademo sa Nedelje mode u Parizu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram