Zalupili im vrata palate: Ponižavajuć udarac za Harija i Megan od porodice

megan i hari
Foto: DPPA / ddp USA / Profimedia

Nisu pozvani na prijem za zvaničnike povodom Elizabetine sahrane.

Hari i Megan nisu pozvani na državni prijem u Bakingemskoj palati u nedelju nakon što su zvaničnici insistirali na tome da je događaj samo za članove kraljevske porodice. Domaćini događaja u nedelju će biti kralj Čarls i kraljica supruga Kamila. Prethodno se verovalo da je par dobio pozivnicu za događaj ranije ove nedelje. Međutim, malo je verovatno da će Hari i Megan prisustvovati prijemu, piše dailymail.

S druge strane, među zvanicama će biti američki predsednik Džo Bajden, francuski predsednik Emanuel Makron i kanadski premijer Džastin Trudo. Oni će ovog vikenda doputovati u London da prisustvuju sahrani kraljice Elizabete u ponedeljak.

Ali vrata palate će za Harija i Megan biti zatvorena. To je još jedan u nizu udaraca za Sasekse, dokaz da problemi između njih i kraljevske porodice i te kako postoje i da se samo produbljuju.

Prethodno su Hari i Megan pobesneli jer je odlučeno da njihova deca neće dobiti status NJ. K. V. kada ih kralj Čarls III bude imenovao za princa i princezu.

A pre toga, na dan kraljičine smrti Megan nije ni pošla u Škotsku u zamak gde je kraljica umrla. Ispostavilo se da je kralj Čarls rekao princu Hariju da ne dovodi Megan u Balmoral jer nije dobrodošla, da nije prikladno da ona bude tu i da je to trenutak samo za najbliže članove kraljevske porodice.

BONUS VIDEO: Jutarnja šetnja kroz Oplenac sa princezom Ljubicom Karađorđević

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram