Zaboravljena modelsica nestala je s radara, a sad izgleda bolje nego devedesetih

Modelsice
Foto: Printscreen YouTube/Grupa Models TV

Za mnoge je bila najlepša modelsica.

Grupa Models se pojavila devedesetih kao jedinstven projekat na domaćoj dens sceni – manekenke koje pevaju. Doduše, niko se nije mnogo bavio time kako i šta pevaju, ali su sve do jedne izgledale brutalno. I u tako žestokoj konkurenciji, mnogima je favorit bila Mimi, atraktivna plavuša koja je pred kamerama delovala najopuštenije. Ona je i prva modelsica koja je napustila grupu i jedina koja se potpuno povukla iz javnosti.

Marijana Karanović Mimi bila je članica prve postave grupe Models, koju su još činile Ivana Stamenković Sindi, Sandra Nikolić i Ivana Berendika.

Sindi je i dalje deo domaće javne scene. Sandra Nikolić je sada Sandra Meljničenko i uživa u luksuzu kao supruga jednog od najbogatijih ljudi na svetu.

Ivana Berendika se dobro udala – za jednog od osnivača Gugla, ali i sama gradi karijeru kao dizajnerka nakita – komade iz njenih kolekcija nose Rijana, Kejt Mos, Naomi Vots… A šta je sa Mimi?

Mimi živi u Beogradu, ali ne želi da se eksponira u javnosti, već uživa u mirnom porodičnom životu.

Po izlasku iz grupe udala se za uspešnog biznismena i postala gospođa Živković. Suprug joj se navodno bavi uvozom poznatog brenda automobila.

U međuvremenu su postali roditelji dve devojčice, Ivone i Martine, i sudeći po fotkama koje kači na društvene mreže ili je paparaci vrate u medije – Marijani svetlost reflektora uopšte ne nedostaje.

Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Poslednji put je viđena u javnosti pre godinu dana kada je upriličila reviju organizovanu u čast dizajnera Aleksandra Joksimovića koji je preminuo od koronavirusa pre dve godine.

***

Bonus video: Televisa presenta: Prelepa Srpkinja Marija je buduća zvezda Meksika

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram