Vesna de Vinča objavila fotografiju u kupaćem nakon 40 dana gladovanja

Poznati 15. avg 202210:30 > 10:54
Vesna de Vinča Foto: Instagram/vesnadevinca

"Telo savršeno, bravo".

Vesna de Vinča (64) je pre dva meseca iznenadila domaću javnost kada je saopštila da želi da gladuje 40 dana. Ovo gladovanje zapravo podrazumeva detoksikaciju organizma, a u periodu dok proces traje, unosi se samo tečnost.

Iako su mnogi verovali kako vlasnica modne agencije “Miss Yu” neće izdržati do kraja u ovome, Vesna je ipak uspela, a onda je svoje rezultate podelila na Instagram nalogu.

Ona je objavila fotografiju u ljubičastom kupaćem kostimu, a rezultati su itekako vidljivi – Vesna je smršala.

Ispod objave je napisala:

“Sa bicikla na dasku! Ne mogu da se umorim. Posledica gladovanja od 40 dana!!!! Kod moje drugarice Cece … plažni bar ….na Adi….kupaći kostim”

Čim je izbacila ovu fotku, komentari su odmah počeli da se nižu, a ovo su neki od njih: “O, kako ste zgodni”, “Bravo, svaka čast”, “Telo savršeno, bravo”…

Vesna svake godine primenjuje višenedeljno gladovanje, a jednom je govorila kako je 42 dana bio njen najduži period bez hrane. Ipak, ne zaboravite da je neophodan oprez sa ovako rigoroznom i drastičnom metodom. Lekari i nutricionisti je ne preporučuju, a ukoliko ste rešeni da je sprovedete to mora da bude pod strogim nadzorom.
***

BONUS VIDEO:  TOP 10 lepotica bez šminke

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram