Vatrena Rumunka koja je osvojila našeg najseksi manekena

maneken
Foto:printscreen/instagram/alessandroegger

Oboje su mladi, lepi i uspešni.

Alesandro Eger, koji je rođen 1991. u Beogradu, poznati je italijansko-srpski model i glumac. Ovaj lepotan koji je odrastao na Banovom brdu, a potom se preselio na jezero Komo u Italiju, inače nam je poznat kao čuveni dečak sa pakovanja popularne čokolade.

Danas je Alesandro velika faca u svetu mode, redovan na revijama brenda Dolce&Gabbana i rado viđen gost na crvenom tepihu.

Zanimljivo je da je uz Ledi Gagu zaigrao u popularnom ostvarenju Kuća Gučijevih.

Alesandra, koji živi u Milanu, zavela je pre više godina jedna vatrena Rumunka.

„Moj čovek, prijatelj, brat i srodna duša. Uvek je čast da budem sa tobom na crvenom tepihu, sa glumcem takvog kalibra! Ponekad ne shvatam koliko si poznat, ali u ovim momentima to spoznajem. Hvala ti što uvek pokušavaš da se osećam da sam na istom nivou kao i ti“, kazala je jednom prilikom o svom dragom Madalina Doroftei.

Ona je nekadašnja Mis Rumunije i kandidatkinja za Mis Univerzum. Diplomirala je ekonomiju u rumunskom gradu Jaši.

Inače, njih dvoje su zajedno od Alesandrove 20. godine i godinama vladaju svetskim pistama.

Pre toga Alesandro je bio dečko iz kraja.

„Pre Italije sam živeo na Banovom brdu, gde mi još žive drugovi iz kraja, sa kojima sam i dalje u kontaktu. Takođe, tu sam uvek dolazio do 13. godine, a onda su me škola i posao malo odaljili, ali čim sam imao priliku, uvek sam dolazio. Jednostavno, to je deo moje krvi. Imao sam oko dve ili tri godine, baka je živela na relaciji Italija – Srbija, te smo išli autobusom od jedne do druge zemlje“, kazao je jednom prilikom.

BONUS VIDEO: TOP 10 najlepših devojaka i žena tenisera

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram