Vanja Milačić u „Probudi se“: Moj muž je moja stega

Monodrama „Nenapisana pisma“ prema tekstu Milkice Miletić, a u režiji Nataše Radulović, sutra će doživeti beogradsku premijeru. Na sceni Narodnog pozorišta naša poznata glumica, Vanja Milačić koja je gošća emisije „Probudi se“ na Nova S, oživeće priču i lik heroine koja nas inspiriše skoro vek i po od svog rođenja.

Vanja Milačić je uz brojne svoje kolege, u poslednjim mesecima neki vid glasa razuma u javnosti. U „Probudi se“ je osim o monodrami, govorila i o jednoj stegi koja postoji u njenom životu.

“Ja imam tu jednu stegu koja postoji, a to je moj muž koji se koji se aktivno bavi politikom i koji isključivo govori o politici. I onda sam, zato što on to radi, ja povučenija. Manje se eksponiram u javnosti na tu temu. Imam potrebu da govorim o tome, ali sam našla savršen način za to – a to su moje predstave. Moje predstave su jedan vid protesta, jedan vid bunta i mog stava. Nadežda Petrović je upravo to – sve ono što ja kao umetnik imam da kažem danas govorim kroz predstavu. I to je za sada prostor za moje javno mišljenje“, istakla je glumica Vanja Milačić.

Podsetimo, u petak, 3. decembra, na sceni “Raša Plaović” Narodnog pozorišta u Beogradu, biće izvedena monodrama „Nenapisana pisma“ povodom 148 godina od rođenja naše velike slikarke Nadežde Petrović.

***

Bonus video: Joga za zauzete mame

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram