Filmska priča našeg glumca i Špankinje koju je zavoleo na snimanju Montevidea

Foto:Screenshot/Instagram/jenniimartin

Uroša je upoznala sa 15 godina.

Glumac Uroš Jovčić i njegova supruga Dženi Martin, nakon što su se venčali, objavili su lepu vest da čekaju i prvo dete, a onda su na svom Instagramu otkrili i kog je pola beba.

Glumac i influenserka u srećnom braku su već dve godine, a njihova ljubavna priča počela je kao u holivudskom filmu.

Mladi glumac upoznao je lepu Špankinju na snimanju filma Montevideo, kada je ona imala samo 15, a on 21 godinu. S obzirom na to da su bili najmlađi u celoj ekipi koja je snimala film, bilo je i nekako logično da će se najviše družiti, ali niko nije očekivao da će započeti upravo tu svoju ljubavnu priču.

Njihova veza je najpre bila na daljinu, a onda je Dženi rešila da se sa Tenerifa preseli u Beograd i izbori se za svoju ljubav. Ubrzo je postala jedna od omiljenjih srpskih snajki, a osim što peva i glumi, ona je influenserka i jutjuberka.

Osim ljubavi, ona je u Srbiji uspela da izgradi i karijeru – dobila je status influenserke, zahvaljujući zanimljivom sadržaju koji plasira svojim pratiocima kojih ima 254.000 na Instagramu, a njen Jutjub kanal ima preko 125.000 pretplatnika.

Oni su od početka privlačili pažnju javnosti, pa su im mnogi i mnogo ranije predviđali brak, međutim, o svojoj intimi su ćutali. A onda, posle nekog vremena, Dženi je  objavila fotografiju kojom je potvrdila da ju je glumac zaprosio, a suze tom prilikom nije mogla da sakrije.

„Rekla sam ‘da’ ljubavi mog života“, napisala je tada Dženi.

U međuvremenu su se venčali, a ubrzo su stigle još lepše vesti. Dženi je otkrila da ona i Uroš čekaju dečaka, a oduševljenje nije mogla da sakrije ni ovog puta.

Iznenađenje povodom otkrivanja pola bebe, priredila im je njihova venčana kuma, influenserka Lea Stanković.

***

BONUS VIDEO: Poznate lepotice i zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram