Burna ljubavna priča Marine iz Anđela i našeg glumca s kojim ima troje dece

Milena Pavlović Foto: M.M./ATAImages

Brak dug dve decenije.

Glumica Milena Pavlović Čučilović, koja se proslavila ulogom Marine u filmu „Mi nismo anđeli“, više od dve decenije je u braku sa kolegom Milanom Čučilovićem kojeg je publika u Srbiji zavolela još u seriji „Gore dole“.

Ovaj glumački par zajedno ima troje dece i mada se oduvek trude da svoju intimu sakriju od očiju javnosti, u medije su često isplivalale informacije o „problemima u raju“, pa se tako više puta spekulisalo o njihovom razvodu.

Informacija da se razvode, pojavljivala se u novinama više puta, mada bi glumica to odmah demantovala.

„Ne rastajemo se. Imali smo manjih trzavica i sad je sve u redu“, izjavila je Milena pre nekoliko godina kada se prvi put pročula vest o navodnom razvodu. Tada je rekla:

„To je sve periodično, oboje smo individualci, ljudi nas posmatraju i odvojeno i spojeno. Svako ima i svoju karijeru, čak i drugačiji odnos prema pozorištu i glumi. On i kum Dejan Matić Mata uvek sede pred televizorom, dok ja više volim da vreme provodim u garderobi. Milan i mnogi drugi ne ponavljaju tekst pre predstave, ja to činim i po tri dana pre izlaska na scenu.“

O rastanku se pričalo i protekle godine, ali sudeći po zajedničkim fotografijama na Instagramu, par je ponovo demantovao čaršijske priče.

Iako ne govore često o privatnom životu, u jednom intervjuu glumci su se dotakli svog odnosa.

„Uživam kada me Milan zasmejava. Volim njegova lepa iznenađenja, u tome je sjajan. Treba izjavljivati ljubav, slati poljupce, pisati ljubavne poruke, kao i one izvinjenja, plesati uz lepu muziku, smejati se. Često se nas petoro zagrlimo, skakućemo u grupi, govorimo điki-điki i onda se cmačemo. To uvek pomaže“, rekla je glumica.

Milan Čučilović Foto: M.M./ATAImages

Milan je jednom prilikom izjavio da obožava decu i da bi voleo da ima još više sa Milenom.

„I sada ponekad maštamo da dobijemo četvrto, ali to je stvarno u domenu naučne fantastike. Kada bi samo moglo bolje da se živi u Srbiji, onda bismo proširili porodicu“, rekao je glumac.

Podsetimo, Milenina i Milanova ljubavna priča počela je pre više od 20 godina kada su se prvi put poljubili na sceni Beogradskog dramskog pozorišta, u kome glumica radi i stvara više od dve decenije.

***

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram