Udala se najpopularnija bjuti blogerka koja je krila da je rođena kao muško

Foto: Instagram/dylandrossaers

Niki je posle dugogodišnje veze stala na ludi kamen.

„Mr. i Mrs. Tutorials. Jedva čekam da vam sledeće nedelje pokažem ceo video s ceremonije“, napisala je Niki.

Jedna od najpoznatijih YouTube zvezda iz sveta lepote, Niki de Džeger, poznatija kao Niki Tutorials, otkrila je na društvenim mrežama da se udala za dugogodišnjeg partnera Dilana Drosirsa.

Inače, Niki je pre dve godine objavila video u kom je priznala da je rođena kao muškarac, što je iznenadilo njene obožavaoce.

„Danas ću s vama da podelim nešto što sam oduvek htela, ali pod mojim okolnostima. Čini se da mi je ta prilika bila oduzeta, zato vraćam svoju moć. Nova je 2020. i želim da započnem ovu godinu s istinom. Ne mogu da verujem da ovo govorim. Rodila sam se u pogrešnom telu“, započela je Niki u videu koji je pregledan preko 38 miliona puta.

„Snimati ovaj video s jedne je strane zastrašujući, a opet tako oslobađajući osećaj. Da, ja sam transrodna osoba, ali na kraju dana ja sam samo ja, kao što ste i vi – vi. Svi mi treba da živimo sopstvene živote bez ikakvih restrikcija. Ovim želim da inspirišem sve mlade ljude širom sveta da učine isto, da žive živote onako kako to zaista i zaslužuju. Vodim svoje bitke svaki dan i znam da vas ima. Ovom svetu smo potrebni! Treba da čujemo i razumemo jedni druge. Bez obzira na težinu, boju kose, kože…“, rekla je između ostalog Niki u videu.

Kada je imala 14 godina, Niki je počela sa hormonskom terapijom, a sa 19 godina proces tranzicije je bio gotov i napokon je postala žena.

Inače, Niki se odlučila na ovaj korak jer su joj se javile neke osobe koje su želele da njenu priču podele sa medijima.

***
BONUS VIDEO: Šajlo Džoli Pit – Ćerka Anđeline Džoli je najslobodnije dete Holivuda

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Instagram