„Duboko me rastužuju reči mog 15-godišnjeg sina“

Britni Spirs
Foto: PMPhoto / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Želite da ozdravim kako bih mogla da nastavim da dajem vašem ocu 40.000 mesečno?"

Britni Spirs se ponovo suočava sa porodičnim problemima, a ovog puta se javno „svađala“ sa sinom.

Nakon što se prošle godine konačno oslobodila starateljstva oca Džejmija, sada se suočava sa bivšim suprugom Kevinom i teškim rečima koje su došle od njenog sina Džejdana (15).

„Džejdene, dok potkopavaš moje ponašanje, kao što je cela moja porodica uvek radila sa, ‘Nadam se da će joj biti bolje, moliću se za nju’… Moliti se za šta? Nastavljam da radim da bih mogla da otplatim pravne troškove moje majke Lin Spirs i njenu kuću. Da li vi momci želite da ozdravim kako bih mogla da nastavim da dajem vašem tati 40.000 dolara mesečno“, odgovorila je na komentare sina u audio poruci objavljenoj na Instagramu u ponedeljak, koju je u međuvremenu obrisala.

Njen odgovor je došao nakon nedavnog Džejdanovog intervjua za ITV News, u kom je izjavio da se njegov loš odnos sa majkom može popraviti, ali da je za to potrebno vreme.

„Sve što želim je da joj se poboljša mentalno stanje. Kad joj bude bolje, ja želim da je vidim. Možda jednog dana možemo zajedno da sednemo i o svemu da porazgovaramo“, izjavio je Džejdan.

Džejdan je takođe podelio kako ga majčin talenat i uspeh inspirišu, ali kako je bilo nerealno odrastati u takvom okruženju. Komentarisao je i porodicu Spirs, govoreći kako su mu baka i deka jako dragi i da nikad nisu imali loše namere prema Britni. Što se tiče njenih golišavih fotki, kaže kako smatra da ona na taj način želi da privuče pažnju, ali kako se nada da će s time da prestane.

Dotakao se i njenog nedavnog venčanja, te rekao kako je „zaista srećan zbog Britni i Sema“, ali da se Šon, njegov mlađi i on nisu osećali prijatno da prisustvuju njihovom venčanju.

Britni nije bila oduševljena njegovim intervjuom, pa je na svom Instagramu podelila ljutitu objavu, u kojoj se okomila na bivšeg supruga i sinu poručila kako nema pojma o čemu govori.

„Dala sam sve da budem najbolja verzija sebe. Nadam se da će moja deca jednog dana razumeti moje obrazloženje, što se na ovaj način otkrivam nakon što sam godinama bila pod nadzorom. Konačno u 40. godini i bez pritisaka zbog onog što mi je porodica napravila šaljem svu ljubav sveta svom sinu Džejdanu svaki dan do kraja života“, napisala je pevačica.

Britni je dodala i da njena ljubav prema deci nema granica i da je duboko rastužuju reči sina da ona nije na visini njegovih očekivanja.

Foto: Credit line: – / Backgrid USA / Profimedia

Pevačica je prozvala i oca svoje dece i navela kako 15 godina nije radio nijedan dan u životu i kako neprestano puši travu. Džejdanu je poručila kako „mora prvo da pročita knjigu“ kako bi mogao da priča o njenom mentalnom stanju, a sinu Šonu, kog je takođe dobila u braku sa Kevinom je rekla kako je njena inspiracija.

Osvrnula se još jednom na svoje roditelje, i poručila Džejdanu da joj je bila potrebna bezuslovna ljubav i podrška tokom najtežih dana.
***

BONUS VIDEO: Robert de Niro – veliki glumac i oskarovac

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Pinterest

Instagram