U ovom intervjuu pršti hemija između Ane Uršule Najev i Momčila Otaševića

Foto:printscreen/Youtube/NovaTV

"Odlepio je za njom, a pravi se da nije".

O navodnoj vezi Ane Uršule Najev i Momčila Otaševića ne prestaje da se priča, iako je ona demantovala glasine.

Svi i dalje bruje o razvodu glumačkog para Jelene Perčin i Momčila Otaševića, a crnogorski glumac je navodno već našao utehu u kolegici Ani Uršuli Najev. Njih dvoje zajedno snimaju seriju Kumovi, a upravo u ovoj seriji pojavile su se varnice između njih.

U Kumovima Uršula igra zgodnu, lepu i pametnu doktorku Luciju, a Momčilo je šarmantni i srčani Janko.

Sada je „procurio“ njihov zajednički intervju star nešto manje od godinu dana u kom su Ana i Momčilo razgovarali o novom angažmanu i svojim ulogama.

U intervjuu su oboje dobili zadatak da opišu svoje uloge.

„Luce je jedna dobra i odgovorna cura iz Zaglava, jednog malog mesta u Zagori i Janko je odlepio za njom, a pravi se da nije i smeta mu Zlatan, strašno mu smeta Zlatan, ali to se isto pravi da nije’, ispričao je Momčilo, a Ana je dodala:

„Luci ide strašno na živce što je on neozbiljan i pokušava da je poljulja s njenog težišta, ali ja mislim da Luci baš to treba. Nema nikad mira, uvek je strast, ili je rat ili je ljubav i baš se super zezamo s tim, zabavno nam je. Janko je super dečko, ali ne zna gde mu je glava, a gde mu je rep. On ima PMS dvaput u nedelju dana, ali je dobar dečko, iskren je, čestit, to Lucu kupi, a Luce doktorka voli te humane stvari“.

Na pitanje koje su sličnosti i razlike s likovima koje glume, Momčilo je u šali odgovorio: „Fizički smo isti, original“, a Uršula Najev je dodala: „Ja ne nosim rep privatno“.

Podsetimo, Splićanka je demantovala navode o njihovoj vezi, no neki i dalje veruju da gde ima dima, ima i vatre, prenosi Story.hr.

„Momo i ja smo kolege i nikad nismo imali, niti imamo ljubavni odnos. To da sam ja razlog njihovog razvoda nema nikakve veze s istinom i zdravim razumom. To je između ljudi koji se razvode i trebalo bi njih da pitate za detalje. Momo ima dvoje male dece i smatram da zbog toga javnost zaslužuje da zna istinu. Barem iz poštovanja prema svima bližnjima, ako već ne postoji poštovanje prema nama. Činjenica da trenutno snimam seriju u kojoj mi je on glumački partner, kolega i prijatelj koji trenutno prolazi kroz proces razvoda, potpuno je, eto, dovoljna da me se javno, bez dokaza ili bilo kakvih suvislih informacija, proziva kao krivca za rastavu mojih kolega. Bez ikakve zadrške usuđuju me nazvati razaračicom porodice i braka“, rekla je glumica za Slobodnu Dalmaciju.

***

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram